Відомий ресторатор Роман Хорзов відкрив у Луцьку мережу напівфабрикатів*

Відомий ресторатор Роман Хорзов відкрив у Луцьку мережу напівфабрикатів*
У Луцьку відкрили нову мережу домашніх напівфабрикатів ручної ліпки «Сам Удома», засновником якої став відомий ресторатор Роман Хорзов.

Вранці 20 жовтня точки продажу продукції «Сам Удома» запрацювали одразу за п’ятьма адресами: Набережна, 10, Сенаторки Левчанівської,13 (р-н Старого ринку), Гордіюк,49 («Північний ринок»), Конякіна,14 (Ринок), село Липини, вул.Шевченка,69г (кінцева 32-го маршруту).

В асортименті заморожених напівфабрикатів «Сам Удома» – понад 100 позицій, серед яких як «класика» (пельмені, вареники, чебуреки, млинці, голубці, крученики, сирники, перці фаршировані, зрази), так і «спеціальні меню» (фітнес-страви, вегетаріанські страви, дитяче меню, кавказькі страви (хінкалі, хачапурі), пироги «Кіш», лазанья і, навіть, піца на дровах).

В кожному розділі є як звичні позиції, так і «гурман-страви» (наприклад, пельмені «Цезар» (з куркою, беконом та пармезаном), вареники з томленим кроликом, чебуреки з бараниною та гранатом, котлети з картоплею фрі та м’ясом, суперніжні дитячі котлети-зірочки з курки та індички, сирники з арахісовою пастою, шпинатні млинці з начинкою Фета-Філадельфія-лосось тощо).

Ціни дуже демократичні і доступні: вареники від 45 грн/кг, пельмені від 86 грн/кг, голубці від 88 грн/кг, млинці від 99 грн/кг, чебуреки від 87 грн/кг, сирники від 99 грн/кг, піца на дровах 45 грн.


Серед слоганів компанії – «Тільки 100% ручна ліпка», «Більше начинки – менше тіста», «Домашні рецепти, сімейні традиції». Саме якісній ручній роботі за натуральними сімейними рецептами з великою кількістю смачної начинки в команді приділяють особливу увагу!

Напередодні відкриття мережі, 19 жовтня, Роман Хорзов влаштував вечір-презентацію продукції «Сам Удома» для журналістів. Захід, окрім дегустації, мав ще й благодійну мету. Журналісти разом із командо мережі зліпили 200 кг вареників для дітей-сиріт, які передадуть у дитячий будинок міста Рожище.

Під час презентації засновник мережі Роман Хорзов розповів, що всі страви проходили тест через великі фокус-групи (іноді аж до 30 осіб!), на яких «наосліп» оцінювалися, критикувалися або схвалювалися позиції асортименту. Допоки страва «Сам Удома» не набирала в сліпій дегустації більше 80% плюсів – в виробництво її не запускали, а вносили правки і знову дегустували в групах.

За його словами, виробництво домашніх напівфабрикатів «Сам Удома» – високотехнологічне, з сучасним профільним обладнанням, відповідає усім стандартам харчової промисловості. Тут створені не тільки сучасні умови виробництва, а й всі зручності для персоналу.


У мережі «Сам Удома» наголошують, що це – на 100% СЕРТИФІКОВАНЕ за усіма стандартами виробництво домашніх напівфабрикатів. Цей комплекс включає в себе: експлуатаційний дозвіл» від ДП «Держпродспоживслужба України», міжнародний сертифікат безпечності харчових продуктів HACCP, ТУ (технічні умови) на рецепти та технології виробництва зареєстровані ДП «Держстандартметрологія України».

«Говорячи про якість – ми маємо на увазі кожну дрібницю: від сертифікації виробництва, упаковки, дизайну магазинів, зручності локацій до смачної готової страви на тарілці», - наголошує Роман Хорзов, - «50% роботи завершується тут, на виробництві, коли дівчата зготують і упакують продукт. А ще 50% успіху залежить вже від того як і хто приготує продукцію вдома. Тому ми спеціально розмістили розширені рецепти приготування страв на нашому сайті samudoma.com.ua. А ще там (або на наших сторінках в соцмережах) можна переглянути актуальний асортимент та ціни, замовити доставку додому (яка, до речі, в четвер безкоштовна!) або отримати інформацію для партнерів по франшизі та рітейлу», - розповідає Роман Хорзов.


За його словами, мережа має на меті радувати, найперше, лучан, але є амбіції рухатися і за межі міста.
«Наразі – 125 позицій в нашому асортименті. Це – наш стартовий пул, з якого ми хотіли б почати знайомство лучан з нашими кулінарними здібностями. Тут ми готуємо нересторанну їжу, але разом з тим, не менш складну. Бо, як виявилося,зліпити класний, правильний вареник, або пельмень – це ще те мистецтво.

Найголовніше – ми хотіли б відповідати стандартам наших споживачів. Від простого працівника до супер бізнесмена – всі їдять вареники, всі їдять сирники. В нас є спеціальні меню, які ми скреативили з нашими консультантами: дитяче, вегетеріанське, фітнес-меню, яке нам розробив тренер MOJO fitness Тарас Колодій», – додав Роман Хорзов.


До слова, для всіх покупців в перший місяць діє акція-подарунок – картка постійного клієнта, на яку будуть зараховуватися бонуси та знижки від покупок, а ще власники карток – щомісячні учасники розіграшу призів від 5000 гривень.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це хто такий.?
Відповісти
Добра справа. Треба скуштувати.
Відповісти
Молодець Роман!!
Розвиваеться сам - розвиває людей які поруч!
Відповісти
Ідея вражає новизною...
Відповісти
Пельмені та інші напівфабрикати потрібно готувати в масках, тим більше для дітей!
Відповісти
Роман молодець.
Борщ переробіть. А то якийсь каруселе виходить.
Відповісти