«Бюджетні» заклади Волині готові до зими, – Башкаленко

«Бюджетні» заклади Волині готові до зими, – Башкаленко
Заклади та установи Волині, що фінансуються з бюджетів різних рівнів, готові до роботи в осінньо-зимовий період.

Доповідаючи про стан справ в області під час колегії Мінрегіонбуду, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко зазначив, що в регіоні роботи тривають відповідно до графіку, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

"На 29 серпня у житловому фонді відремонтували 106% покрівель, 84% опалювальних систем, 81% систем холодного водопостачання, підготовили до зими 85% будинків різних форм власності", - кажуть в ОДА.

Заклади соціально-бюджетної сфери області (778 шкіл, 404 дитячих садки, 46 лікарень) готові до роботи в осінньо-зимовий період стовідсотково. На всі ці об’єкти оформлені паспорти готовності. На підготовку житлового фонду та об’єктів соціальної сфери витратили майже 10 мільйонів гривень.

Завершуються роботи з підготовки до зими теплового господарства. Фактично підготували 96% котелень, капітально відремонтували усі з 17 запланованих. Триває заготівля твердого палива.

У дорожньо-мостовому господарстві здійснили капітальний ремонт 120 тисяч квадратних метрів вулиць та доріг із запланованих 148 тисяч.

Щодо фінансово-господарської діяльності комунальної сфери, то Олександр Башкаленко повідомив, що загальна сума дебіторської заборгованості комунальних підприємств області зменшилась з початку року на 5,5 мільйона гривень і становить майже 150 мільйонів. З них 48% – заборгованість населення.

Рівень оплати населенням поточних нарахувань і боргів минулих періодів за житлово-комунальні послуги і газ у січні – липні 2013 року в області в цілому становить 101,2%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай да ДЖИГІД, ай да МАЛАДЕЦ.... Ну от що означає -- "На 29 серпня у житловому фонді відремонтували 106% покрівель...?" ... Якщо всі покрівлі це 100%, то навіщо тоді ремонтувати 106?!?!?!?! Взагалі, статистика в сучасних українських реаліях це річ ну, щоб грубо не висловлюватися ДОВОЛІ ВІДНОСНА.... В принципі, як і доволі відносні люди нині при владі...
Відповісти
Останні новини
«Бюджетні» заклади Волині готові до зими, – Башкаленко
29 серпень, 2013, 15:18