«Скуплюся за вас»: українці придумали бізнес із сертифікатом про вакцинацію

«Скуплюся за вас»: українці придумали бізнес із сертифікатом про вакцинацію
На тлі того, що в Україні за добу зафіксували майже 19 тисяч нових випадків-19 і вже кілька міст потрапили в "червону" зону карантину, деякі люди вирішили заробляти на тих, хто з якихось причин ще не зробив щеплення від коронавірусу. Так, українці придумали новий бізнес, в якому їм допомагають сертифікати про вакцинацію.

На сайті інтернет-оголошень OLX почали з'являтися дивні пропозиції про послуги, - пише УНІАН.

Українці пропонують нещепленим від COVID-19 мешканцям Кривого Рогу, Дніпра, Львова, Миколаєва, Харкова та інших міст країни послуги так званих кур'єрів. Заповзятливі люди, у яких є сертифікат про вакцинацію, готові зробити покупки в магазинах і віддати товари тим, хто не може цього зробити через відсутність щеплень.

"Скуплюся за вас в магазинах, кафе і ресторанах", "Скуплюся за вас в магазині якщо не маєте сертифіката Covid", "Скуплюся за вас в магазині, є ковід сертифікат", - за свої послуги "бізнесмени" готові брати від 100 гривень.

Цілком очевидно, подібна діяльність навряд чи допоможе Україні перемогти пандемію. Поки українці допомагатимуть тим, хто відмовляється від щеплень, кількість заражень і смертельних випадків буде тільки зростати. Крім цього, "бізнесмени" навряд чи планують платити податки за свої послуги, що загрожує проблемами з законом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щеплення не допомагають від зараження!
Відповісти
Щелення допомагають перенести хворобу середньої та впжкого ступеня.
Відповісти
нищета
Відповісти
логіка держави - не здохнеш від корони чи вакцинації - здохнеш з голоду. то ви ще думаєте що держава діє в інтересах народу????
Відповісти
Держава це ти.
Відповісти
Як автор переживає за сплату податків! Просльозився. Здохни з голоду, а податки заплати. Це все, що треба знати про державну турботу
Відповісти
Останні новини
«Скуплюся за вас»: українці придумали бізнес із сертифікатом про вакцинацію
21 жовтень, 2021, 01:13