Кращі школи Харкова*

Кращі школи Харкова*
Для батьків з настанням вересня виникає стурбованість про те, в яку школу віддати свою дитину. Хочеться, щоб юний дослідник сидів за партою в одному з кращих навчальних закладів. Адже від цього багато в чому залежить його майбутнє. Давайте подивимося, який на 2021 рік існує рейтинг шкіл міста Харків.

Як вибрати хорошу школу? ТОП-3 кращих шкіл

Щоб обрати хороший навчальний заклад (НЗ), потрібно звернутися до освітніх рейтингів. Вони існують спеціально для того, щоб батьки могли орієнтуватися. На підсумковий бал всіх шкіл впливають результати ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання) випускників 20-го року.

З цього списку можна виділити 3 найкращі школи, що мають найвищі оцінки. Всі вони відрізняються за датою відкриття, спеціалізації, кількості учнів і т.д. Але незмінним залишається високий стандарт якості освіти, який задає планку харківським НЗ.

Харківський фізико-математичний ліцей № 27
Це перший у Харкові ліцей з ухилом на фізико-математичні дисципліни. Основний Показник ЗНО - 179,3. Він був відкритий в 63-му році 20 століття при активному сприянні Харківського університету. Зараз у ліцеї навчається близько шестиста учнів. Випускники регулярно показують професійні навички та академічну успішність.

Харківський науковий ліцей-інтернат «Обдарованість»
Це порівняно молодий ліцей, что відкрився в 2009-му році. Основний показник ЗНО за минули рік - 169,8. Цей навчальний заклад з природничо-математичних наук для обдарованих школярів. Ліцей відомій великою кількістю наукових, а також творчих секцій - від технічних розробок до спортивного туризму. У ліцеї-інтернаті навчаються приблозно 300 ліцеїстів.

Харківський навчально-виховний комплекс №45 «Академічна гімназія»

Цей навчальний заклад включає в себе 3 групи:

- для дошкільнят;
- початкову школу (до 4 класу);
- багатопрофільну гімназію з 5 по 11 класи.

Основний показник ЗНО за минулий рік - 171,4.

Чому важливо вибрати свого репетитора додатково до шкільних уроків?

Ця порада стане в нагоді батькам школяра, які поки не здогадуються, наскільки важливо вже зараз подумати про професійного репетитора. Навіть якщо дитина від природи дуже розумна і старанна. Причин на те багато і це підтвердять більш досвідчені батьки. Ось деякі з переваг:

Репетитор зможе викликати інтерес до предмету, ефективно підготувати до іспитів і тестувань.

1.Заняття один на один: репетитор не буде «розпорошувати» увагу на весь клас, а зосередитися на одній дитині.

2.Ефективна методика, орієнтування на практику, можливість приділяти увагу тільки «слабким» місцях.

3.Заняття з репетитором з англійської мови - запорука майбутнього успіху

Для якихось предметів репетитор потрібен більше, для інших - менше. Це залежить від знань і схильностей самого школяра. Однак є предмети, де без додаткової допомоги просто не обійтися. Наприклад, дуже корисним є репетитор з іноземних мов. Найчастіше - англійської. З ним ви отримуєте:

- мотивацію на регулярні заняття;
- багато-багато практики;
- підтримку на кожному етапі навчання;
- індивідуальний підхід;
- і багато інших «плюсів».


Бажаємо вам знайти не тільки гідну школу для вашого школяра, а й грамотного репетитора, з яким шлях до знань буде простіше і цікавіше!



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.