Волинська птахофабрика запустила новий сучасний цех.ФОТО

Волинська птахофабрика запустила новий сучасний цех.ФОТО
21 жовтня Володимир-Волинська птахофабрика відкрила новий цех з виготовлення м'ясо-кісткового борошна. Про це повідомили працівники підприємства на своїй сторінці у Фейсбук.

Цех виготовлення м'ясо-кісткового борошна – цех якого раніше не було на підприємстві. Він дозволить переробляти рештки від виробництва, які до цього реалізовувалися як сировина на інші підприємства. Відтепер птахофабрика зможе виготовляти м'ясо-кісткове борошно та реалізовувати його підприємствам з виготовлення кормів для тварин.

Розпочали будівництво нового цеху ще у 2019 році . Його вартість - 1,5 млрд.грн. На сьогодні робіт виконано майже на 700 мільйонів гривень. Обладнання для цеху підприємство закупляло в Нідерландах, Італії, Туреччині та США. Виробнича потужність його складає 11 тон м'ясо-кісткового борошна за день. Вартість закупленого обладнання становила майже 50 мільйонів гривень, а всього цеху – понад 130 мільйонів гривень

«Запуск цього цеху – це нові робочі місця для жителів цього регіону, а для підприємства – нові можливості, – йдеться у повідомленні Володимир-Волинської птахофабрики. - Будівництво сучасного Комплексу переробки відбувається за європейськими стандартами. Це повне оснащення сучасним обладнанням світових виробників та надійна систему еко-безпеки за рахунок вторинної переробки виробничих відходів та наявності очисних споруд».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська птахофабрика запустила новий сучасний цех.ФОТО
21 жовтень, 2021, 21:57