Просять впізнати вандалів, які у ковельському парку пошкодили зелені фігурки ведмедів.ВІДЕО

Просять впізнати вандалів, які у ковельському парку пошкодили зелені фігурки ведмедів.ВІДЕО
Учора пізно ввечері у Ковелі в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки юні вандали виламували топіарні фігурки ведмедів, які були встановлені всього тиждень тому.

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці директорка комунального підприємства «Ковельські парки», депутатка міської ради Віра Федосюк, - пише Ковель.media.

"Ось і проявили себе перші ВАРВАРИ нашого міста. Ще тільки тиждень пройшов від тоді, як встановили топіарні фігури, а сьогодні уже вирвана лапка ведмежа з туєю. І це все – наша молодь!!! Виставляю відео і фото, можливо хто впізнає цих вандалів. Давайте зробимо їх відомими на усю Україну, щоб надалі не піднялась рука таке вичворяти. Якщо батьки взнають своїх дітей – запрошую на виправні роботи в парк по прибиранню листя", – написала Віра Федосюк.



Перша камера відеонагляду зафіксувала, як вандали виривають фігурку ведмежа. На відео з другої камери видно, як ті, що вирвали топіарного ведмежа, прийшли позувати з ведмедем-батьком.

"Але і просто сфотографуватись вони не вміють – треба вилізти двом хлопчурам на верхівку каркасу!!!! Дякувати Богу і нашим топіарникам, що зробили фігури міцніші, ніж завжди, а то і тих у громаді могло не стати", – зазначила Віра Федосюк.

Вчинок юних дикунів вразив ковельчан. У коментарях люди обурюються ганебним випадком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Просять впізнати вандалів, які у ковельському парку пошкодили зелені фігурки ведмедів.ВІДЕО
22 жовтень, 2021, 02:12