Губернатор Волині каже, що тричі вибачався перед Януковичем

Губернатор Волині каже, що тричі вибачався перед Януковичем
Голові Волинської ОДА Борису Клімчуку вдалося 45 хвилин поспілкуватися з президентом Віктором Януковичем, за цей час він тричі вибачився перед гарантом.

Про це губернатор Волині розповів 29 серпня під час зустрічі з підприємцями області, - пише Волинська правда.

За словами Клімчука, у президента був вдалий графік, тож зустріч була без поспіху зі спокійною розмовою про соціально-економічний розвиток області.

Губернатор розповів, що просив Президента втрутитися у кілька ситуацій в області, у тому числі господарського характеру.

Зокрема, у питаннях роботи нового керівництва ДП «Волиньторф» і оптимізації чисельності його працівників. За словами Клімчука, на підприємстві працює понад 300 працівників, серед них велика кількість радників і заступників керівництва.

«Вчора це питання було вирішене», – зауважив голова ОДА.

Також у розмові йшлося і про зловживання підприємством своїм монопольним становищем у реалізації криптобрикетів – від 335 до 350 гривень за тонну. «Вчора ввечері все стало на свої місця», – повідомив Клімчук про результат розмови з Януковичем.

За словами голови ОДА, «Волиньторф» заплатить штраф обсягом 137 тисяч гривень.

Разом з тим губернатор зізнався, що вибачався перед Президентом за те, що він має втручатися у такого роду справи.

«Я тричі вибачався перед Президентом України», – конкретизував голова Волинської ОДА.

Також губернатор розповів, що показував Віктору Януковичу фотографії Центру надання адміністративних послуг, який працює у Луцьку.

«Це проект, яким можна гордитися», – сказав Клімчук та повідомив, що аналогічні центри працюватимуть у Володимирі-Волинську, Нововолинську і Ковелі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відчитався перед паханом, фух.....пронесло
Відповісти
На коліна ставав? Скільки разів?
Відповісти
Ай да "Волиньторф"... До речі, за що ще два рази вибачився дядя Боря?)
Відповісти
нас просить.цінуйте хазяйственника..хлібця не буде- не буде його.
Відповісти
Вперше скажу Борису Петровичу дякую. Він волинянин і його людина на Волиньторфі буде враховувати, що це Полісся, а не "Данбасс". Якщо БП розжене з Волиньторфу заступників, радників та консультантів респект. Кінцева мета - опалювати поліські райони без газу лише торфом і не забувати про екологію.
Чому нам волинянам треба мери-гуцули або директори-варяги. А потім ми шукаємо крайніх східняки, північні сусіди, бусурмани, хитронаціональні. Волинь - древня історична земля і крім нас іі ніхто не полюбить.
Всі негативні коментарі для цієі новини фігня.
Відповісти
буде враховуватись..там хоч трохи його прижмуть він забуде що там вам казав..наївні діти..
Відповісти
Згоден, але "когда бардак нельзя предотвратить, его нужно возглавить".
Відповісти
саме те й пишу.то штучно створений бардак.поцікавтесь де модерн експо взяло корпуси.там він падсуєтився.а тут ті падсуєтились.з інших областей-по такому самому щучєму вєлєнію.сосуди сполучені.слуга системи не піде проти системи.і просити він нівкого не буде.може десь толерантно скаже -мол,обстановка через це накаляється.але чим більше вона буде накалятись тим вірогідніший результат.підуть варяги в друге місце спокійніше.хай в вас все виходить.на цього найменше надійтесь.
Відповісти
Розумію, що вони будуть "рєшать вопроси". Поставлять своіх людей. Через деякий час влізуть в тему торфу. Але поки Украіна унітарна нічого не зміниться. Будуть васали, варяги і запроданці. Украіні треба федеративний устрій за історичними землями: Волинь. Галичина. Поділля. Наддніпрянщина. Донщина. Таврія і т.д.
Тоді можна буде запитувати у місцевоі влади. І на неі впливати через вибори і розподіл місцевих доходів. Але так не буде в Украіні. На жаль.
Відповісти
Полісся пропустив, федерал болотний. А це ж найбільший регіон.
Відповісти
Українське Полісся - це етно-географічний регіон, який ніколи не мав адміністративного устрою, а Волинь - це історико-географічна земля, яка була Волинським князівством, воєводством, губернією, областю.
Відповісти
так пан рибак і казав.треба федеральний устрій.рибак знає навіщо.тобто ця Україна якщо буде розбита на заповідники для старорадянських крепких гаспадарників залишиться державою?історія кожної області буде починатись з подвірку свого клімчука?медвєдчук маладєц.ця тема заінтерисує пр ширше вже незабаром..
Відповісти
На Волині живе 1 млн, Рівненщина - 1 млн, Тернопільщина - 1 млн, Франківська - 1 млн, Львівщина - 2 млн. Всього 6 млн.
Донецька - 5 млн, Луганська 2,5, Харків - 2,5, Крим 2,5. Запоріжжя 2,5, Дніпро 2,5, Одеса 2,5. Всього 20 млн.
ХТО ВАМ ВИБИРАЄ ВЛАДУ?
Ностальгія за СССР?
Крапка.
ХТО ВАМ ВИБИРАЄ ВЛАДУ?
Відповісти
медведчук.то ти меліоратор вже.лохам то про бюджет париш то про те що треба розділити державу на 15 частин-але король то зверху буде!тебе путін призначить?чого не винести на рехферендум питання про твоє бабло -чесно нажите?шулєр.є світ ,цивілізація а не рсфсср та БССР.там відповіді на все давно найшли.волинська федеративна республіка Бориса під проводом стоматолога чи путлєра.звучить.тоді радянське владне болото сконає?
Відповісти
адвоката Стуса (при брєжнєві).http://vybor.ua/topics/federalization.html
Відповісти
ЛОХТОРАТ.ОДНА З ТЕМ"ГОМОПЄДОФІЛИ НАСТУПАЮТ".ЮРИСТИ ПИШУТЬ.
Відповісти
Дякую, що не забуваєте. Дякую, що обізвали медвечуківцем. Дякую, що назвали болотним федералом.
В черговий раз переконуюсь, що для резонансу потрібно згадати волинян (які називаються полішуками і одночасно ненавидять іх), гуцулів, хитронаціональних та пскопских, тамбовских і розсошанских (яких переселили В Украіну на вагонах, які верталися з Сибіру ).
Якщо Ви пишете не за гроші лишайтеся волинянами, якщо за гроші тоді лишайтеся жителями "Луцкой области". Хай щастить.
Відповісти
Поддерживаю мелиоратора, не жалуйтесь волыняки, у нас нормальный губернатор, чужака вы не воспримите! Бориса Петровича поддерживаю, он в меру своих сил и возможностей поднимает Волынь на более высокий уровень! Может вам напомнить что было при Романюке, просто "тихое болото", никому ничего не нужно!
Відповісти
хай апуть аби не били.маладца!
Відповісти
Поставить зараз ще в якомусь селі десять ліхтарів. І знову кіно по волинськіх новинах покажуть. Зроби щось суттєве. Наприклад авганцям,ветеранам пільгі підняти.
Відповісти
худобі!в стойло
Відповісти
краще було б втрутитися тоді коли на волиньторф нового директора пизначали
Відповісти
Ну да, з спиртзаводом розібрався - запустив,
з стандартметрологією розібрався - керівництво не помінялось,
зосталось лише з "Волиньторофом" розібратися - обанкрутити нафіг, шоб Саші Стоматологу дістався
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині каже, що тричі вибачався перед Януковичем
29 серпень, 2013, 16:00