У Луцьку відбувся міжнародний турнір зважкої атлетики, присвячений волинському тренеру. ФОТО

У Луцьку відбувся міжнародний турнір  зважкої атлетики, присвячений волинському тренеру. ФОТО
У Луцьку відбувся Х Міжнародний турнір з важкої атлетики на призи Заслуженого тренера України Авраменка Миколи Григоровича, приурочений 70-літньому ювілею тренера.

Про це повідомляють у Луцькій районній раді.

У змаганнях взяли участь важкоатлети із Волині, Рівненщини, Львівської області та Республіки Польща.

Привітати Миколу Авраменка із ювілеєм, а спортсменів – із початком Міжнародного турніру з важкої атлетики, завітав народний депутат Вячеслав Рубльов, помічники-консультанти нардепа Юрій Харченко та Юрій Ройко, голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, представники влади міста та області.
Народний депутат Вячеслав Рубльов, який також є віцепрезидентом Федерації важкої атлетики міста Луцьк, побажав учасникам змагань легких кілограмів та перемоги.

«Ми спостерігали, як Микола Григорович протягом багатьох десятків років вкладав у дітей свої знання та вміння. Його вихованці здобували і продовжують здобувати високі нагороди. Нехай і надалі плеяда спортсменів продовжує тримати високий рівень важкої атлетики, яку на Волині започаткував Микола Авраменко», - сказав Вячеслав Рубльов.

Із вітальним словом до ювіляра та важкоатлетів звернувся також голова Луцької районної ради Олександр Омельчук. Він вручив Почесну грамоту Луцької районної ради Миколі Авраменку за вагомий особистий внесок у розвиток спортивної галузі району та популяризацію окремих видів спорту.

«Дякую Миколі Григоровичу за неймовірний вклад у розвиток важкої атлетики. Ви дійсно є батьком для спортсменів, яких виховали. А також дякую сину Миколи Григоровича – Андрію Авраменку за його клопітку працю над тим, аби цей зал «Колоса», в якому зараз відбуваються змагання, набув сучасного вигляду», - зауважив Олександр Омельчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я нарахував 1 (одну) маску
а ще дистанції не дотримуються
Чи їм можна?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбувся міжнародний турнір зважкої атлетики, присвячений волинському тренеру. ФОТО
23 жовтень, 2021, 18:29