Збірна «Кромберга» готується перемагати на Чемпіонаті Волині з футзалу*

Збірна «Кромберга» готується перемагати на Чемпіонаті Волині з футзалу*
Збірна заводу «Кромберг енд Шуберт Україна Лу», що має назву «Kroschu Lutsk», братиме участь у Чемпіонаті Волині з футзалу у сезоні 2021/2022. Гравці переконують: ідуть, аби здобути одне з призових місць.

Наразі ж триває підготовка до чемпіонату. Зокрема, на майданчику СК «Арена Спорт» змагальний сезон стартував рейтинговим турніром «Ярмарок футзалу», у якому команді «Кромберга» вдалося дійти до півфіналу.

Як зауважив тренер команди «Kroschu Lutsk» Руслан Дорош, «Ярмарок футзалу» – це чудова можливість перевірити свої сили у двобоях із лідерами та оцінити свою готовність перед стартом сезону. Зокрема, команді «Kroschu Lutsk», яка поки перебуває у другій лізі, у рамках цього турніру довелося зіграти також і з командами із суперліги та вищої ліги.



«Під час «Ярмарку футзалу» наша команда змогла випробувати нових гравців, побачити проблеми і недопрацювання. У нас вже був матч із командою «Луцьк-Центр», де ми здобули перемогу. Був дуже сильний матч із командою із суперліги «Динамо». Ми програли, але дали дуже сильний бій, суперник навіть не сподівався. Хлопці показали бійцівський характер», – каже Руслан Дорош.

Тренер додає, що склад команди із попереднього сезону чемпіонату змінився не сильно. Та все ж до збірної заводу з фут залу додалися троє нових гравців, тож сподіваються, що вони додадуть команді нових сил.





Працівник заводу «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» й нападник команди «Kroschu Lutsk» Юрій Куран у збірній грає вже 4 роки. Каже, «Ярмарок футзалу» показав, що команді ще є над чим попрацювати перед стартом чемпіонату з футзалу, тож наразі будуть тренуватися частіше, ніж зазвичай.



Його колега, інженер технічного відділу на заводі, а у команді – захисник Роман Павловей, зауважує, що підтримує ідею тренуватися більше.



«Чим більше тренувань, тим більше хімії, зіграності. Ми граємо тільки на призові місця, намагаємося ставити якнайвищі цілі і досягати їх. Тому у чемпіонаті теж орієнтуємося перемагати», – каже Роман Павловей.

Попереду ж у команди – спаринги вже в рамках Чемпіонату Волині з футзалу, який триватиме з листопада 2021 року до березня 2022 року.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Збірна «Кромберга» готується перемагати на Чемпіонаті Волині з футзалу*
25 жовтень, 2021, 11:10