На Волині взяли під варту крадіїв обладнання з телефонних станцій

На Волині взяли під варту крадіїв обладнання з телефонних станцій
Підозрюваних у викраденні обладнання вартістю понад 200 тисяч гривень із телефонних станцій на Ковельщині взяли під варту.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Прокурори Ковельської окружної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення двома волинянами та жителем Київської області крадіжки обладнання вартістю понад 200 тис. грн із приміщень автоматичних телефонних станцій на Ковельщині.

Слідство вважає, що раніше судимий за розбій чоловік та двоє рідних братів із Волині, один з яких теж уже мав проблеми із законом, проникнувши у приміщення, належні ПАТ «Укртелеком», у селах Мизове та Облапи Ковельського району, викрали звідти обладнання, яке містило срібло і мідь.

Затриманим невдовзі після скоєння злочину чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні крадіжки із проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 185 КК України).

Двом із них, які уже притягувалися до кримінальної відповідальності, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, третьому – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині взяли під варту крадіїв обладнання з телефонних станцій
25 жовтень, 2021, 14:04