Волинь – у трійці областей, які найменше люблять «ВАЗи»

Волинь – у трійці областей, які найменше люблять «ВАЗи»
Волинська область потрапила у трійку регіонів України, в якій на вторинному ринку автомобілів ВАЗ поступається лідерством іномаркам.

Також в цьому списку Рівненський та Чернівецький регіони, - пише 20minut.ua з посиланням на дослідження Slando.

Загалом, на вторинному ринку найрозповсюдженішими автомобілями в Україні є ВАЗ, Opel і Volkswagen. Та залежно від регіону, вподобання автолюбителів можуть мінятись. Так, в західних областях найчастіше обирають іномарки, у східних – вітчизняні1 авто.

Найпопулярнішою машиною на вторинному ринку України є ВАЗ. Причому, по деяких областях його в п’ять–сім разів більше ніж інших авто. Наприклад, в Луганській, Сумській та Кіровоградській областях найбільш розповсюджені Lada та "Жигулі".

А в Волинській, Рівненській та Чернівецькій авто марки ВАЗ найменше. Тут найбільше полюбляють Volkswagen.

Що стосується вітчизняного виробника, то його продукцію найчастіше купують у Запорізькій області. Тут машини ЗАЗ розташувалися на другому місці, поступившись лише ВАЗам.

Також ЗАЗ входить в п’ятірку вживаних авто в Кіровоградській та Луганській областях. За даними аналітиків середній вік авто, що продукують на вторинному ринку України складає 14 років. А середня вартість – 8,5 тисяч доларів. Серед найпопулярніших моделей - Chevrolet Aveo, Daewoo Lanos та ВАЗ 21099.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аффтор жжет, просто у нас один из самых больших авторынков, и еще граница рядом, есть возможность не ездить на вазах вот люди и пользуются,не новость , а пук в воду...
Відповісти
Останні новини
Волинь – у трійці областей, які найменше люблять «ВАЗи»
30 серпень, 2013, 08:50