Де на Волині і на яку зарплату шукають машиністів та трактористів. ПЕРЕЛІК ВАКАНСІЙ

Де на Волині і на яку зарплату шукають машиністів та трактористів. ПЕРЕЛІК ВАКАНСІЙ
Наразі машиністи та трактористи потрібні у Луцьку, Ковелі, Любомлі, Ратному, Ківерцівському, Рожищенському, Горохівському, Володимир-Волинському та Маневицькому районах. Оплату пропонують від 10 до 18 тисяч гривень.

Про актуальні вакансії в області Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли у Волинському обласному центрі зайнятості.

У Луцьку на зарплату 10 тисяч гривень візьмуть на роботу машиніста екструдера. Він буде виконувати роботи на екструдері (специфічний апарат, керування ним здійснюється автоматично) з виробництва поліетиленової плівки. Навчання на підприємстві. Контакти: (0332) 72-81-49.

Для роботи на асфальтному катку шукають машиніста катальної машини. Йому обіцяють винагороду у розмірі 10 500 тисяч гривень. Вахтовий метод роботи. Роботи проводяться у Волинській області. Якщо вас зацікавила ця вакансія, звертайтесь за номером 03365 2 14 69 (Сачанюк Аліна Миколаївна).

Є пропозиція для машиніста різальних машин, якому платитимуть 10 тисяч гривень. Спеціаліст повинен здійснювати порізку бабіну з картону, дотримуватись правил техніки безпеки. За деталями - (0332) 72-81-49.

Запрошують на роботу машиніста екскаватора, який матиме зарплату у розмірі 15 тисяч гривень. Обов'язки: розробка ґрунтів при влаштуванні виїмок і насипів під час будівництва, зрошувальних каналів, гребель, захисних земляних дамб, котлованів під будівлі та споруди, водовідвідних кюветів, канав та інших аналогічних за складністю споруд. Обов'язковою наявність посвідчення керування екскаватором під час будівництва та ремонту мостів та тунелів. Вахтовий метод роботи (15 днів через 15). Проживання біля об'єктів. Щодо вакансії телефонуйте: 03352 50316 (Домець Інна Олександрівна).

Зарплату 12 тисяч гривень пропонують машиністу екскаватора. Він буде керувати екскаватором під час проведення дорожніх робіт. Потрібен досвід роботи від 2 років. Обов'язковою є наявність відповідного посвідчення. Вахтовий метод роботи. Роботи проводяться по Волинській області. 03365 2 14 69 (Сачанюк Аліна Миколаївна).

Для керування екскаватором потрібен машиніст екскаватора. Оплата - 12 тисяч гривень. Обов'язковими є досвід роботи від 2-х років та наявність відповідного посвідчення. Роботи проводяться у Волинській області. Вахтовий метод роботи (15 через 15). Працівнику гарантують доставку до місця роботи на авто. (0332) 72-81-49.

Є вакансія для машиніста висікально-пакувального агрегата, який буде забезпечувати своєчасний та якісний випуск гофрованих коробок, керувати роботою висікально-пакувального станка, відповідати за його справність. Заробітна плата - 11 тисяч гривень. (0332) 72-81-49.

Готові взяти на роботу машиніста гофрувального агрегата, якому платитимуть 12 тисяч гривень. В його обов'язки входить відповідати за справну та безпечну роботу гофроагрегата, за якісне укладання в кіпи заготовок з гофрокартону, контролювати роботу транспортерів. (0332) 72-81-49.

На зарплату 12 тисяч гривень шукають машиніста укладача асфальтобетону. Він має керувати асфальтоукладачем, виконувати роботи на поточних об'єктах, виконувати щозмінний огляд технічного обслуговування асфальтоукладача. Вахтовий метод роботи. Роботи проводяться по Волинській області. 03365 2 14 69 (Сачанюк Аліна Миколаївна).

Є пропозиція для машиніста автогрейдера. Оплата - 12 тисяч гривень. Працівник буде керувати автогрейдером під час дорожніх робіт. Обов'язковими є досвід роботи від 2 років та наявність відповідного посвідчення. Вахтовий метод роботи. Роботи проводяться по Волинській області. 03365 2 14 69 (Сачанюк Аліна Миколаївна).

Запрошують на роботу машиніста дорожньо-будівельних машин, якому обіцяють платити 10 тисяч гривень. Спеціаліст повинен керувати та експлуатувати дорожньо-будівельну техніку, виконння ремонтних та будівельних робіт і утримання автомобільних доріг. 0332 71 95 06 (Сельвесюк Іванна Михайлівна).

Для роботи на будівельних об’єктах міста шукають тракториста. Заробітна плата - 10 тисяч гривень. (0332) 72-81-49.

У селі Струмівка Луцького району на зарплату 10 тисяч гривень потрібен машиніст екскаватора. В його обов'язки входить керування одноковшовим екскаватором з ковшем місткістю до 0,4 куб.м під час виконання розкривних, вантажно-розвантажувальних та будівельних робіт. 0332 71 95 06 (Сельвесюк Іванна Михайлівна).

У селі Шепель Луцького району візьмуть на роботу тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, якому платитимуть 10 тисяч гривень. Він буде самостійно виконувати сільськогосподарські і меліоративні роботи на тракторах, сільськогосподарських і меліоративних машинах, що агрегатуються із цими тракторами. 0332 71 95 06 (Сельвесюк Іванна Михайлівна).

У селі Великий Омеляник Луцького району пропонують роботу для машиніста дорожньо-будівельних машин. Заробітна плата - 10 тисяч гривень. Працівник буде керувати та експлуатувати дорожньо-будівельну техніку, виконння ремонтних та будівельних робіт і утримання автомобільних доріг. 0332 71 95 06 (Сельвесюк Іванна Михайлівна).

У селі Підгайці Луцького району для роботи на полях, догляду за технічним станом транспортного засобу потрібен тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Оплата - 12 тисяч гривень. 0332 71 95 06 (Сельвесюк Іванна Михайлівна).

У Ковелі є вакансія для машиніста екскаватора, який буде отримувати зарплату в розмірі 10 тисяч гривень. Він має керувати екскаватором МТЗ-80 під час риття траншей, котлованів для підзених комунікацій. 03352 50316 (Домець Інна Олександрівна).

У Любомлі для виконання транспортних робіт на тракторі шукають одразу двох трактористів. Оплата - 10 тисяч гривень. 0377 2-38-42.

У Ратному на зарплату 12 тисяч гривень пропонують роботу трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Обов'язки: обробка сільськогосподарських угідь, оранка полів та підживлення грунту, культивування, посів, обприскування, заправка трактора пальним, обробляння змащувальними матеріалами деталі, виконання поточного ремонту і брати участь в інших видах ремонту трактора, його причіпних та навісних пристроїв. 03346 3 01 16 (Валентина Ярославівна).

У Ківерцях готові взяти на роботу тракториста, який буде керувати трактором "Беларусь", вивозити деревину, дотримуватись правил дорожнього руху. 03365 2 14 69 (Сачанюк Аліна Миколаївна).

У селі Звірів Ківерцівського району шукають машиніста прес-гранулятора. Оплата - 10 тисяч гривень. Фахівець буде вести процес крупного, середнього й дрібного дробіння сировини на дробильно-сортувальних установках різних систем (переробка деревини в гранули-пілети). Є нічні зміни. (0332) 72-81-49.

У селі Кульчин Ківерцівського району є вакансія для тракториста. Йому обіцяють винагороду в розмірі 12 тисяч гривень. Обов'язки: керувати трактором-навантажувачем. Забезпечення своєчасного виїзду транспортного засобу відповідно до графіку роботи, щоденне технічне обслуговування закріпленого за ним транспортного засобу, утримувати трактор у належному стані, дотримуватись техніки безпеки при обслуговуванні та дрібному ремонті транспорту. 03368 2 14 13 (Ярослав Іванович).

У селі Борохів Ківерцівського району візьмуть на роботу машиніста екскаватора. Він буде займатися управлінням екскаватором, обслуговуванням та ремонтом машини відповідно до вимог інструкцій і нормативних актів щодо експлуатації. 03365 2 14 69 (Сачанюк Аліна Миколаївна).

У селі Топільне Рожищенського району на зарплату 15 тисяч гривень потрібен тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Він буде самостійно виконувати сільськогосподарські роботи на самохідних зерно- і кукурудзозбиральних машинах відповідно до вимог агротехніки та агротехнології. 03368 2 14 13 (Ярослав Іванович).

У селі Лобачівка Горохівського району є пропозиція для машиніста екскаватора. Йому обіцяють винагороду в розмірі 10 тисяч гривень. Обов'язки: керування екскаватором під час розробляння ґрунтів, виконання робіт з розробляння ґрунтів вище або нижче рівня стояння, щозмінний огляд, технічне обслуговування машини та її робочих органів, брати участь у її плановому запобіжному ремонті. 067 118 80 98 (Яворський Віталій Анатолійович).

У селі Федорівка Володимир-Волинського району є пропозиція для тракториста. Оплата - 10 тисяч гривень. В його обов'язки входить своєчасне та якісне перевезення вантажу, вміння працювати з причепними механізмами, щоденне технічне обслуговування транспортного засобу. 0334 22 05 26 (Калій Ірина Ігорівна).

У селі Лісове Маневицького району на зарплату 18 тисяч гривень шукають машиніста екскаватора. Він буде працювати на екскаваторі на розробці кар’єрів для добування крисних копалин (бурштину). Робота з 8 до 17 години або з 9 до 18 години. 03376 2-14-60 (Олена).

Для роботи на бульдозері на розробці кар’єрів для добування крисних копалин (бурштину) запрошують на роботу машиніста бульдозера. Оплата - 18 тисяч гривень. 03376 2-14-60 (Олена).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.