До будинку побуту біля «Гостинця» добудують третій поверх?

До будинку побуту біля «Гостинця» добудують третій поверх?
Підприємці, які орендують нежитлові площі в будинку побуту біля ТЦ «Гостинець», кажуть, що до будівлі можуть добудувати третій поверх .

Водночас через аварійний стан будинку побуту вони побоюються лишитися місця роботи, - пише Комунальний партуль.

Директор перукарні «Віраж» Лариса Матрахова розповідає, що орендує приміщення ще із дня заснування будинку побуду.

Оренду завжди платять вчасно. У 2009 році в перукарні зробили ремонт, однак після дощу почали з’являтися проблеми із дахом.

«Після дощу тут був жах. Куди ми тільки не зверталися. Уже 2013 рік, а дах все ще не поремонтований, а через це сиріють стіни, завівся грибок», - бідкається жінка.

Зараз нежитлова будівля на проспекті Соборності, 11а знаходиться на балансі ДКП «Луцьктепло». Із відповіді орендарям: «ДКП неодноразово зверталося з проханням до міської влади стосовно виділення коштів з міського бюджету на ремонт будівлі. На даний момент підприємство є збитковим та немає коштів для проведення ремонту покрівлі будинку, а коштів, які залишаються у розпорядженні підприємства, не вистачає навіть на утримання будівлі в належному стані та введення в штат обслуговуючого персоналу».

Усі орендарі, які займають приміщення на другому поверсі, мають проблеми із дахом. А ті, які працюють у приміщеннях на першому поверсі, жаліються на часті підтоплення та утворення тріщин у підлозі.

Подейкують, що один бізнесмен спеціально орендував декілька кабінетів, довів їх до надзвичайно занедбаного стану, щоб знецінити приміщення, викупити та добудувати ще один поверх. Вони не рідко помічали, що невідомі люди ходять приміщеннями будівлі, щось собі видивляються та міряють.

«Коли почнуть будувати третій поверх будівля завалиться, адже вони буквально тріщить «по швах»: дах протікає, утворюються тріщини в стінах, дощовою водою підмивається фундамент. А через це ми можемо залишитися без роботи, бо ніхто нічого не повідомляє, а заміри та планування в прихованому режимі робляться», - бідкаються підприємці, які орендують приміщення в будинку техніки.

Люди просять тільки відремонтувати дах: «Скільки потрібно грошей на матеріали ми заплатимо, тільки щоб дах не тік». А у інших випадках просять повідомляти про подальшу долю оренди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це Бондарук та Шейко, власники мережі аптек "Волиньфарм" у незаконний спосіб хочуть добудувати третій поверх. І за для цього мають на меті вигнати декілька підприємців з будинку побуту, а на місті розташування контейнерів із квітками та вінками зробити будівельний майданчик.
Відповісти
вже дзвонив їм розказував що так треба?
Відповісти
Останні новини
До будинку побуту біля «Гостинця» добудують третій поверх?
30 серпень, 2013, 09:42