У Луцьку назвали найпроблемніші місця несанкціонованих зупинок міжміських автобусів

У Луцьку назвали найпроблемніші місця несанкціонованих зупинок міжміських автобусів
Луцька міська рада звернеться до Волинської ОДА з проханням дотримуватися умов меморандуму стосовно перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах.

Про це йдеться у відповідному проєкті рішення.

10 лютого 2020 року Волинська обласна державна адміністрація та Луцька міська рада підписали меморандум про співпрацю. Однією з умов було після завершення дії договорів з перевізниками змінити схему та розклади руху в місті. Однак, ситуація не змінилася, кажуть у мерії.

Крім того, не виконують вимогу щодо зупинок автобусів приміських та міжміських маршрутів в обласному центрі. Як результат, на зупинках міського пасажирського транспорту проводять посадку та висадку пасажирів, що не дає змоги нормальному функціонуванню міської маршрутної мережі.

Найпроблемнішими є місця несанкціонованих зупинок міжміських автобусів на зупинках міського громадського транспорту на вул. Конякіна (магазин «АТБ»), на вул. Гордіюк (виїзд на Ківерецьку), на вул. Карпенка-Карого (біля пішохідного переходу до ТЦ «Караван»), на просп. Василя Мойсея (біля ТРЦ «Промінь»), на вул. Рівненській (зупинка «Електроапаратний завод»), на міській зупинці на перехресті вулиць Чернишевського та Ковельської, а також на міській зупинці на початку вулиці Володимирської.

"Діяльність стихійних пунктів посадки та висадки пасажирів є джерелом тіньових доходів, порушення санітарних норм і правил, недотримання правил безпеки руху і правил перевезень пасажирів", - йдеться у документі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку назвали найпроблемніші місця несанкціонованих зупинок міжміських автобусів
26 жовтень, 2021, 14:17