Цегельний ЖК бізнес-класу «Корона»: основні переваги*

Цегельний ЖК бізнес-класу  «Корона»: основні переваги*
Будинок по вулиці Княжий Затон 21 - це новий сучасний цегельний ЖК бізнес-класу під назвою «Корона». Висота стель становить 2,75 м, що забезпечує достатню площу для комфортного існування й облаштування багатоярусних стель і навісних конструкцій. Передбачено підземний паркінг і упорядкований двір, організовані дитячі майданчики. Перед тим, як купити квартиру вул. Княжий Затон 21 ознайомтесь з основними перевагами житлового комплексу.

Головні переваги квартир за адресою Княжий Затон 21:


• Підземний паркінг для авто. У сучасному світі — це одна з найважливіших частин інфраструктури житлового району, завдяки якій з'явилася можливість звільнити територію біля будинку від надлишку автомобілів. Новобудови з паркінгом в Києві відрізняються тим, що простір навколо житлового комплексу використовується більш раціонально: велика кількість естетичних зелених насаджень, лавок і клумб створюють приємну атмосферу у дворі. До того ж відсутність автомобільних паркувань біля під'їздів знижує рух машин по дворовій території, забезпечуючи вищий рівень безпеки.

• Цегляні стіни. Будинки з цього матеріалу не чутливі до грибків, комах, плісняви. Одним з переваг даного матеріалу є те, що він пожежобезпечний. Взимку в таких будинках дуже тепло, а влітку навпаки прохолодно. Так само даний матеріал є екологічно чистим, хімічно він нешкідливий. Матеріал, на відміну від інших, має високу міцність.

• Відеоспостереження. Завдяки цій простій функції можна не тільки запобігти проникненню у квартиру сторонніх осіб, але і допомогти правоохоронним органам в оперативному розкритті злочинів. Запис з камери відеоспостереження в багатьох випадках є головним доказом для ідентифікації злочинців.

• Консьєрж. Якщо вам буде потрібно забрати посилки від кур'єра або зберегти пошту, це може зробити консьєрж. У консьєржа можна залишити ключі, якщо хтось із домашніх забув свій комплект. Крім того, в обов'язки входить прийняття кореспонденції й повідомлень для мешканців будинку, контроль входу в будинок і під'їзд сторонніх людей, підтримання порядку в під'їзді.

• Інфраструктура. Поруч є садок, школа, дитяча поліклініка, приватний клуб яхтсменів, ТРЦ «Материк», «Євро базар», спортивні заклади, перукарні. Поруч будується аквапарк. До станції метро Осокорки — лише 7 хвилин пішки.

Підсумовуючи, можна зробити висновок: ЖК «Корона» відповідає усім вимогам до сучасного столичного будинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.