У Ковелі син священника вчинив крадіжку в супермаркеті

У Ковелі син священника вчинив крадіжку в супермаркеті
Управління патрульної поліції у Волинській області скерувало до суду матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності священника Михайлівської церкви (УПЦ МП), яка розташована у Ковелі на вулиці Незалежності.

Про це пише Ковель медіа.

«Батюшку» судили за вчинення правопорушення, передбаченого частиною першою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей).

Відомо, що малолітній син священика 23 серпня 2021 року о 21:50 у Ковелі в супермаркеті вкрав півлітрову пляшку слабоалкогольного напою «Revo», вартістю 37 гривень. На місце події прибули працівники поліції. Факт крадіжки зафіксовано камерою відеонагляду.

У судовому засіданні священник вину свою визнав і пояснив, що в той день відправив свого сина в супермаркет за покупками, останній частину товару придбав, а напій викрав. Просив суворо не карати та врахувати, що він раніше до адміністративної відповідальності не притягувався, має на утриманні п’ять неповнолітніх дітей, його син допомагає по господарству, а випадок, що трапився, поодинокий, збитки магазину відшкодовано.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Юлія Волкова постановила визнати батька винним у вчиненні адміністративного правопорушення та притягнути його до відповідальності у вигляді попередження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.