Чи нараховуватимуть плату за тепло тим лучанам, які були або досі без опалення

Чи нараховуватимуть плату за тепло тим лучанам, які були або досі без опалення
Розповіли, як відбуватиметься нарахування оплати за тепло для будинків, де його не було через пориви на мережах у Луцьку.

Про це йшлося у середу, 27 жовтня, під час засідання сесії Луцькради.

Представник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Михайло Наход розповів, що на вулиці Львівській біля 10 будинків перебувають без тепла. Мешканці скаржаться, що мерзнуть діти, що змушені обігрівати приміщення обігрівачами, телефонують у різні служби і не можуть отримати відповідь щодо дати подачі тепла та як відбуватимуться нарахування.

Директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський розповів, що на сьогодні мешканці більшості будинків, що приєднані до котельні на Даньшина, отримують тепло. Є витік на мережі до будинків на Львівській 61 та 61А. Сьогодні приступили до ліквідації цього пориву. З початку опалювального сезону відбулося більше 40 поривів, повідомив Скорупський.

«Сьогодні ми завершуємо роботи на проспекті Перемоги. До кінця дня відновимо теплопостачання для 24 будинків, зокрема це і стосується будинків на Даньшина-Львівській», - каже директор «Луцьктепла».

Якщо у будинку встановлений лічильник, нарахування за тепло здійснюватимуть за показами, там, де його немає і теплоносій не подавали, нарахування здійснювати не будуть, запевнив Скорупський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чи нараховуватимуть плату за тепло тим лучанам, які були або досі без опалення
27 жовтень, 2021, 11:47