У Клімчука доводять, що ректор ЛНТУ помиляється

У Клімчука доводять, що ректор ЛНТУ помиляється
У Волинській обласній державній адміністрації доводять: доручення Президента Віктора Януковича, у якому йдеться про можливість передачі луцького Будинку офіцерів Волинській філармонії - не вигадка.

Нагадаємо, у четвер, 16 лютого ВолиньPost оприлюднив думку ректора Луцького національного технічного університету Віктора Божидарника. Ректор ЛНТУ сказав, що сумнівається в існуванні доручення Януковича, у якому йдеться про облаштування в Будинку офіцерів залів філармонії.

«Хто бачив це доручення? Я їздив у Київ, ніякого доручення там немає. Скидається на те, що все це вигадав наш губернатор», – сказав Божидарнік.

Після публікації на адресу ВолиньPost з Волинської обласної державної адміністрації надійшов лист з копією згаданого доручення президента. Публікуємо першу, другу і останню сторіки цього документу



Нагадаємо, восени 2011 року приміщення колишнього Будинку офіцерів із власності Міністерства оборони України передали Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України.

Міносвіти своєю чергою передало це приміщення Луцькому національному технічному університету.

В ЛНТУ вже навіть розпочали реконструкцію будівлі, у якій збираються навчати дизайнерів й будівельників.

Втім 25 січня Президент підписав доручення прем’єр-міністру Миколі Азарову, у якому йдеться про можливе облаштування у Будинку офіцерів залів філармонії.

У тому, що в Будинку офіцерів має бути філармонія, говорив і голова ОДА Борис Клімчук. При цьому він обіцяв виділити Віктору Божидарніку місце в лоджії нового залу в першому ряду довічно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ніхто не припускає, що за результатами виконання доручення може бути надана вмотивована відмова у передачі? Там же не написано "у місячний строк передати".
Хоча, якщо чесно краще б під філармонію, ніж сімейному клану.
Відповісти
Ну Божедарник і "попав"! :)))
Відповісти
Дійсно,нова гарна філармонія - це круто. А так будуть наживатись ще на одному-другому десятку бідних чи багатих студентів.
Відповісти
Треба віддати під філармонію. Місце достойне для розвитку культури Волині і України. Є два зали. Два туалети Же і Мє. Можна слухати зовнішні і внутрішні твори класиків і аматорів звукових і пісенних вібрацій.
Акустика хороша. Збирати тут можна добрі гроші.
Відповісти
Останні новини
У Клімчука доводять, що ректор ЛНТУ помиляється
16 лютий, 2012, 17:08