Гравець «Волині» забив найкрасивіший гол туру

Гравець «Волині» забив найкрасивіший гол туру
У 15-му турі Першої ліги «Волинь» здолали у нелегкому протистоянні «Кремінь» з рахунком 3:2. Успіхи волинських футболістів не залишилися незаміченими експертами. Двоє гравців потрапили до збірної туру, а молодого нападника визнали найкращим молодим гравцем туру.

Про це йдеться на сайті футбольного клубу.

Зокрема, Сіаваш Хагназарі потрапив до символічної збірної туру від порталу «FootBoom». А колеги зі «Спорт Арени» роздали «Хрестоносцям» цілий ряд номінацій. Так, Іван Цюпа не лише увійшов до символічної збірної туру, а й за версією традиційних оглядачів, став автором гола туру, а Богдан Кобзар – найкращим молодим гравцем туру. За традицією та з радістю за наших хлопців – цитуємо колег:

Лівий захисник – Іван Цюпа

Розкішний штрафний від Цюпи з рикошетом від спини голкіпера «Кременя» дав лучанам бажану перевагу вже в дебюті гри. Пізніше Іван вдало виконував інші стандарти, зокрема, після його кутового стався і один з двох наступних голів господарів. У захисті Цюпа відіграв не без помилок, але ми можемо констатувати, що з його поверненням задня ланка «Хрестоносців» стала більш яскравою, креативною, націленою на підключення та високу гру на фланзі.

Найкращий молодий гравець туру – Богдан Кобзар

Майже три тижні не забивав 19-річний форвард, але в матчі з «Кременем» іншим чином допоміг своїй команді. Кобзар дуже вдало зіграв у підіграші для другого та третього голів – у першому випадку дуже акуратно скинув м’яч під удар Хагназарі, відступивши для його просування до воріт, у другому чітко зіграв при кутовому, підправивши подачу в зону перед воротарем, де забивав Рябов».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.