Візитка головного ДАІшника дозволяє порушувати ПДР, ‒ ЗМІ

Візитка головного ДАІшника дозволяє порушувати ПДР, ‒ ЗМІ
Усього за 200 доларів можна купити золотисту візитну картку начальника ДАІ України Володимира Астапковича, яка дає можливість порушувати майже всі Правила дорожнього руху.

Вона ‒ з особистим підписом головного дорожнього міліціонера, ‒ пише ТСН.

Дію чарівної візитки на собі перевірили журналісти Грім ТБ. На пошуки картки пішло близько місяця. Після того, як її вдалося роздобути, журналісти каталися з перевищенням швидкості в центрі Києва.

ДАІшники самі відмовлялися складати протоколи і навіть радили водієві, як уникнути відповідальності за їзду в пʼяному вигляді.

«Особисто знайомі? Щасливої дороги!» ‒ сказав рядовий ДАІшник. Візитка не врятує хіба що, якщо водій зібʼє ДАІшника. У всіх інших випадках дорожня міліція допомагає власникові картки. Усього таких візиток існує 300 штук.

Начальник ДАІ України Володимир Астапкович відмовився коментувати інформацію про продаж своїх візиток. Видання зазначає, що аналогічні візитки, але начальників ДАІ рангом нижче, поширюються і в регіонах України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новость тоже мне, всегда любыми правдами и не правдами стараюсь достать подобную визитку от наших местных ментов, сэкономил кучу денег.
Відповісти
Мі менти козли
Відповісти
Останні новини
Візитка головного ДАІшника дозволяє порушувати ПДР, ‒ ЗМІ
30 серпень, 2013, 11:30