Депутати Волиньради продовжують «ігнорувати» колегію

Депутати Волиньради продовжують «ігнорувати» колегію
Депутати Волинської обласної ради вчергове не змогли зібратися на колегію.

На засідання прибули голова Володимир Войтович, члени колегії Олег Батюк, Микола Давидюк, Борис Клімчук, Богдан Колісник, Галина Майко, Олександр Пирожик, Михайло Скопюк та Олександр Шубка, - повідомили у прес-службі облради.

Голова облради за традицією назвав прізвища відсутніх депутатів та про причини їх неявки. Зокрема, заступники голови Юрій Лобач та Валентин Вітер, а також Валерій Діброва перебувають у відпустках. Роман Карпюк - на зборах трудового колективу. Володимир Навроцький наразі хворіє. Лідія Томашевська проводить колегію Іваничівської РДА.

Сергій Слабенко та Олександр Башкаленко - у робочих відрядженнях. Анатолій Грицюк, Ігор Гузь, Святослав Кравчук, Іван Вовк, Олександр Свирида не прийшли на колегію з невідомих причин.

Володимир Войтович нагадав присутнім, що під час 20 сесії обласної ради розглядатиметься питання щодо долі колегії. Існує дві пропозиції від депутатів: ліквідувати колегію або внести зміни до Положення. До другої пропозиції схиляються депутати Олександр Пирожик та Микола Давидюк.

Олександр Шубка в ході обговорення підняв питання щодо ефективності роботи комісій. Він висловив свою незгоду з тим, що сесії часто ігноруються позиції профільних комісій стосовно питань їхньої компетенції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А взагалі чи потрібна ця колегія? Варто задуматись! Може не тратьте куме сили і за текстом.....
Відповісти
Останні новини
Депутати Волиньради продовжують «ігнорувати» колегію
30 серпень, 2013, 13:21