«Волинь» – «Металург» Д: напередодні

«Волинь» – «Металург» Д: напередодні
Першого дня осені луцька «Волинь» зіграє з донецьким «Металургом», який в останньому сезоні фінішував п'ятим.

Команда Кварцяного прийме вдома колектив, який нині цілком зосередився на внутрішньому чемпіонаті, дещо неочікувано вилетівши із Ліги Європи, - кажуть у прес-службі.

Власне незрозумілий старт донеччан в ЧУ та виліт із ЛЄ стали причиною відставки Юрія Максимова та приходу в Донецьк нового і трохи загадкового українському вболівальнику тренера Сергія Ташуєва.

У кар’єрі цього спеціаліста - клуби нижчих російських дивізіонів, виокремити можна хіба «Спартак-Нальчик», з яким Ташуєм грав у російській прем`єр-лізі.

Загалом, ігрові взаємовідносини «Волині» з донеччанами складаються досить цікаво. «Волинь» лише одного разу зіграла внічию у шести останніх за часом домашніх матчах проти металургів і п’ять разів зазнала поразки. В усіх матчах, які «червоно-білі» виграли у своїх суперників, у ворота донеччан забивалося щонайменше два м’ячі.

А у всіх випадках, коли лучани відзначалися лише одним голом, перемога була на боці «металургів»або гра завершувалася внічию. Усі нічийні результати в протистоянні фіксувалися у Луцьку. Крім того, із двадцяти двох поєдинків, шість команди провели між собою у рамках розіграшів Кубка України.

Останніми роками суперники грали один з одним з перемінним успіхом, обмінюючись і нічиїми, і навіть виїзними перемогами. Торік запам’яталася вимучена лучанами домашня нічия (1:1) після незрозумілого пенальті, призначеного арбітром Ваксом за «фол» Масло, а також гол у відповідь від Савича на останніх секундах гри.

У Прем`єр-лізі суперники зустрічалися 16 разів. 11 перемог за донеччанами, три – за лучанами, два матчі закінчилися у нічию, різниця голів 14:27. Стосовно бомбардирів цих матчів, то справжнім злим генієм «Волині» назвемо В`ячеслава Чечера, який чотири рази забивав лучанам. Цікаво буде подивитися й на гру колишнього «хрестоносця» Насонова, який нині захищає кольори МД.

«Волинь» планомірно й без травм у гравців основи готувалася до цього матчу, аби піти на невеличкі канікули зв’язані із матчами збірних, у відмінному настрої. Не допоможе команді тільки Богдан Шершун, який відбуватиме дискваліфікацію за четверте попередження у чемпіонаті.

Отож, запрошуємо вболівальників на «Авангард» у неділю, 1 вересня. Початок гри о 17:00. Квитки із п’ятниці продаються в касі стадіону. Арбітр поєдинку – львів’янин Юрій Можаровський, телетрансляцію проведе канал «2+2», коментуватимуть гру Володимир Кобельков та Олег Шмідт.

Матч молодіжних команд «Волині» та «Металурга» відбудеться 31 серпня, о 13:00 на стадіоні «Підшипник».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» – «Металург» Д: напередодні
30 серпень, 2013, 13:21