Поліція розпочне розслідування через травму волинської футболістки

Поліція розпочне розслідування через травму волинської футболістки
Ковельчанка звернулась до суду зі скаргою, в якій просила зобов’язати поліцію внести її заяву до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати слідство відносно керівника Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти», тренера та медсестри.

За словами заявниці, її донька в місті Умань під час спортивних змагань з футболу у складі футбольної команди «Ладомир» (Володимир-Волинський ліцей «Центр освіти») отримала травму – перелом ключиці. Під час спілкування з донькою та тренером вона з’ясувала, що медична допомога доньці не надана, остання терпить біль та очікує в готелі на завершення змагань, - пише Ковельmedia.

Жінка забрала доньку з Умані та доставила в Ковельське МТМО, де викликала поліцію та написала заяву про злочин. Проте на її усне звернення черговий Ковельського райнного управління поліції повідомив про відсутність даних про результати розгляду заяви.

В судовому засіданні ковельчанка скаргу підтримала.

Представник Ковельського РУП ГУ НП у Волинській області в судове засідання не з’явився, але надав слідчому судді матеріали перевірки за заявою громадянки.

Згідно документів, 6 жовтня 2021 року до поліції надійшло повідомлення з Ковельського МТМО про те, що до них доставлено неповнолітню жительку міста Ковеля із закритим переломом лівої ключиці зі зміщенням. В ході перевірки встановлено, що дівчина напередодні під час спортивних змагань отримала тілесні ушкодження. Тренер негайно доставив її до Уманської ЦРЛ, де її було оглянуто та надано першу медичну допомогу, встановлено діагноз та повідомлено матір, яка забрала доньку для продовження лікування.

На час перевірки неповнолітня почувається добре, тому в діях тренера відсутні ознаки кримінального правопорушення за ст. 135 КК України, у зв’язку з чим інформація, викладена у заяві громадянки про кримінальне правопорушення, розглянута у порядку, передбаченому Законом України «Про звернення громадян, – йдеться у матеріалах поліції.

Слідча суддя Ковельського міськрайонного суду Тетяна Денисюк прийняла ухвалу, якою зобов’язала уповноважених осіб районного управління поліції внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція розпочне розслідування через травму волинської футболістки
01 листопад, 2021, 02:16