Регіонали не сумують через поразку на виборах в Луцьку

Регіонали не сумують через поразку на виборах в Луцьку
Луцьких регіоналів не розчарувала поразка в проміжних виборах до Луцької міської ради в окрузі №10, в яких переміг юрист фонду «Новий Луцьк» нардепа Ігоря Палиці Ігор Поліщук.

«Я не хочу звинувачувати кандидата від фонду Ігоря Палиці», - розповів голова Луцької міської організації Партії регіонів Іван Смоленг (на фото) Вголосу.

«Також я хочу сказати, що ми вибори на цьому окрузі не програли, тому що ми перемогли у трьох опозиційних сил – «Батьківщини», УДАРу і «Свободи». Я не сказав би, що відрив такий особливий. Проте це все-таки 21 голос. Тому та стабільність, яка була на 10 окрузі у Луцьку, збереглася, коли виграв покійний нині Леонід Лаба. Кількість виборців, які нас стабільно підтримують, залишилася без змін», - сказав він.

ЧИТАТИ ВСЕ ПРО ПРОМІЖНІ ВИБОРИ В ОКРУЗІ №10

Також очільник луцьких регіоналів зізнався, що перед Партією регіонів стояло завдання перемогти на проміжних виборах. Проте додав, що особливо не сумує з приводу поразки.

«Так, ми ставили завдання перемогти. Але і розчарувань великих немає. Я не хочу коментувати новоспеченого сьогодні депутата, але нас задовольнив той результат, який ми отримали. Все-таки стабільність 10 округу і наших виборців є», - зауважив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не візьмеш.подкований.хто тексти складає?чи поштою шлють напрямки розвитку лохотем?
Відповісти
Останні новини
Регіонали не сумують через поразку на виборах в Луцьку
30 серпень, 2013, 14:34