Які квартири можна купити в ЖК «Амстердам». ПЛАНУВАННЯ*

Які квартири можна купити в ЖК «Амстердам». ПЛАНУВАННЯ*
Однією з особливостей квартир в ЖК “Амстердам” (с. Струмівка) є велика кількість різних планувань. Завдяки тому, що житловий комплекс буде мати власну котельню, всередині будинку не буде жодних газових труб, відповідно, це дозволило дизайнерам не обмежувати свою фантазію та створити десятки різних варіантів помешкань в кожному під'їзді.

Попри те, що квартир у перших 5 під’їздах ЖК “Амстердам” залишилося не так вже й багато, майже усі вони - різні. Тому для огляду ми обрали лише декілька можливих варіантів.

КВАРТИРА 79,22 м2

Квартира розташована в 5 під’їзді і має 3 спальні. Вікна двох кімнат виходять на відпочинкову зону житлового комплексу, інші - на західну сторону. У вітальні-кухні - відразу два вікна, що зробить кімнату світлою та просторою, а також - вихід на лоджію. В квартирі - роздільний санвузол і є коридор.

КВАРТИРА 68,89 м2

Ця квартира - особлива. Вона розташована на верхньому поверсі третього під’їзду - того самого, який зображений на усіх рендерах ЖК “Амстердам”. В квартирі - дві спальні, одна з яких має вихід на лоджію, а також простора кухня-студія, об’єднана із вітальнею (25 м2). Також тут є два санвузли.

КВАРТИРА 60,32 м2

Ця квартира із двома спальнями розташована в 4 під’їзді. Квартира буде максимально затишною, усі вікна виходять у внутрішній двір. Крім того, це - східний бік, тому квартира буде теплою і з гарними світанками за вікном.

Із однієї спальні та з вітальні є вихід на лоджію, також в квартирі роздільний санвузол і великий коридор.

КВАРТИРА 41,18 м2

У квартирі - окрема кухня-студія, об’єднана із вітальнею та одна спальня. З вітальні - вихід на простору лоджію. Також в квартирі є кімната під гардероб.

Як зараз просувається будівництво Житлового комплексу “Амстердам” - дивіться у відеоблозі директора Будівельної компанії “Інвестор” Андрія Разумовського.



За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів:

+38 067 543 48 71

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Які квартири можна купити в ЖК «Амстердам». ПЛАНУВАННЯ*
01 листопад, 2021, 13:13