ПриватБанк обслуговує півмільйона корпоративних клієнтів*

ПриватБанк обслуговує півмільйона корпоративних клієнтів*
На сьогодні ПриватБанк обслуговує рахунки понад півмільйона корпоративних клієнтів.

Як повідомили в банку, з початку року темпи приросту рахунків корпоративних клієнтів, що відкриваються в ПриватБанку, збільшилися вдвоє. Значне зростання клієнтської бази продиктоване введенням обслуговування корпоративних клієнтів в режимі 24/7 ‒ без вихідних і свят.

«За 7 місяців в банку відкрито стільки ж рахунків, скільки за весь минулий рік, ‒ каже керівник напрямку «Обслуговування малого та середнього бізнесу ПриватБанку Олександр Ніколенко. ‒ До запуску цілодобового обслуговування в середньому відкривалося 238 рахунків на день, після ‒ 310 рахунків у день».

Як відомо, в травні ПриватБанк оголосив про революцію своєї системи обслуговування бізнесу ‒ переходу на проведення платежів юридичних осіб та підприємців в режимі 24/7. Цілодобове обслуговування юросіб Приватбанку доступно всім корпоративним клієнтам та підприємцям і в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу та мобільні додатки. Крім найпопулярнішого в країні он-лайн банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через комплекси Клієнт-Банку з оф-лайн-доступом і мобільний додаток Приват24 Business для контролю за рахунком і формування платежів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це нічого,що згуртована команда операторів кожен день трудиться , щоб відкриття рахунків в день збільшилось в 1,5 рази, і нічого, що вони загладжують погане обслуговування у відділеннях ПБ, після якого про ПБ і чути не хочуть!!!! Це ж взагалі нічого, ГОЛОВНЕ ,що тепер можна цілодобово зробити щось корпоративному клієнту а потім його ще обдурять на пару сотень, тому що система як завжди недороблена...
Відповісти
Нічоо!
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк обслуговує півмільйона корпоративних клієнтів*
30 серпень, 2013, 15:14