ТОП-пропозицій від «Інвестора» у листопаді. ФОТО. ВІДЕО*

ТОП-пропозицій від «Інвестора» у листопаді. ФОТО. ВІДЕО*
Для тих, хто зараз у пошуку житла чи комерційної нерухомості під бізнес Будівельна компанія “Інвестор” підготувала ТОП актуальних у листопаді пропозицій.

КВАРТИРА 60,32 М2 В ЖК “АМСТЕРДАМ”

Ця квартира із двома спальнями розташована в 4 під’їзді. Квартира буде максимально затишною, усі вікна виходять у внутрішній двір. Крім того, це - східний бік, тому квартира буде теплою і з гарними світанками за вікном.

Із однієї спальні та з вітальні є вихід на лоджію, також в квартирі роздільний санвузол і великий коридор.


КВАРТИРА 76,13 М2 В ЖК “СУПЕРНОВА”


Квартира площею 76,13 м2 має два види дизайну. Одна з переваг цих квартир - розташування вітальні по інший бік коридору від спалень. Завдяки цьому у будь-який час доби буде комфортно приймати гостей, дивитися телевізор, активно спілкуватися чи працювати, не заважаючи іншим членам родини відпочивати.

Які будівельні роботи зараз відбуваються у “великому” будинку ЖК “Супернова” можна переглянути у відеоблозі директора Будівельної компанії “Інвестор” Андрія Разумовського.

ПРИМІЩЕННЯ 96,56 М2 В ЖК “АМСТЕРДАМ”

На першому поверсі ЖК “Амстердам” є кілька видів приміщень під офіси чи торгові заклади площею від 38 до 335 м2.

Одне із вільних приміщень - 96,56 м2 у четвертому під'їзді. Вхід - з боку зони відпочинку, вікна виходять на дві сторони - теж до зони відпочинку та в двір. Планування приміщення дозволяє розділити його на кілька окремих зон чи кімнат, тим більше, що є можливість облаштувати два санвузли.

Роботи у новому будинку “Паркового кварталу” - на фінішному етапі. Сам будинок уже змурований, завершені фасадні та внутрішні будівельні роботи у всіх під’їздах і квартирах. Переглянути виконані роботи можна у свіжому фотозвіті.

ТОРГОВІ ПАВІЛЬЙОНИ НА НОВОМУ РИНКУ В С. КНЯГИНИНОК

П’ять торгових павільйонів на новому ринку у селі Княгининок пропонують за спеціальними умовами розтермінування - до 6 місяців. Ціна - 750 $/м2, площа магазинів - від 20 до 29 м2.

Сучасний ринок будують на міжнародній трасі Луцьк-Ковель. Тут заплановано 30 торгових павільйонів, стаціонарні приміщення під супермаркет та кафе, а також відпочинкову зону. Загальна площа ринку - понад пів гектара. Деталі - читайте на сайті БК "Інвестор".

На ринку вже спорудили торгові павільйони, обшили фасади металопрофілем і завершують встановлення вікон та дверей. На території повністю облаштований благоустрій доріжок та паркінгу. Детальніше хід будівельних робіт можна переглянути у відеозвіті.

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів:

+38 067 543 74 66

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.