У Луцьку інклюзивну виставу онлайн переглянули 25 тисяч користувачів

У Луцьку інклюзивну виставу онлайн переглянули 25 тисяч користувачів
Луцька інклюзивна вистава "У чужому пір’ї" доступна онлайн. Нині музичний перформанс переглянули понад 25 тисяч користувачів.

Про це розповіла Суспільному режисерка Алла Доманська.

З її слів, виставу опублікували у соцмережі Фейсбук 28 жовтня. "Пряму трансляцію вистави дивилося орієнтовно 800 осіб, що теж не є мало", – каже режисерка.

Музична інклюзивна вистава за мотивами п’єси Марійки Підгірянки "У чужому пір’ї" – це друга вистава Громадського об’єднання "Інклюзивні студії", яку можна переглянути онлайн.

"Ми знімали виставу для того, щоб чим більше людей могли побачити, що у Луцьку створили такий культурний продукт за участю дітей з інвалідністю. Також, якби у місті запровадили суворіші карантинні обмеження, то ми могли б показати її в онлайн-форматі", – розповіла Алла Доманська.

У зв’язку з тим, що на час прем’єри Луцьк перебував у "помаранчевій" карантинній зоні, то виставу показали меншій кількості глядачів, ніж планували.

У постановці взяли участь 18 дітей, серед них – діти з синдромом Дауна та з дитячо-церебральним паралічем. Прем’єра відбулася 24 жовтня у Волинському академічному обласному театрі ляльок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку інклюзивну виставу онлайн переглянули 25 тисяч користувачів
02 листопад, 2021, 18:00