Маленьким лучанам влаштували екскурсію на будівництво ЖК «Супернова»*

Маленьким лучанам влаштували екскурсію на будівництво ЖК «Супернова»*
На території житлового комплексу «Супернова» влаштували екскурсію для вихованців луцького дитячого садка «ТікТак».

Про це пише Район. Луцьк.

Перед початком на маленьких відвідувачів одягнули захисні каски та жилети для безпеки на території будівництва. Кожна дитина змогла себе відчути справжнім будівельником і максимально зануритись в атмосферу.





Менеджерки відділу продажів будівельної компанії «Інвестор» Наталія Назарук та Олена Радчук розповідали дітям про різні етапи будівництва житла та показували все на прикладі будинків ЖК «Супернова».




На території житлового комплексу збудували п’ять будинків, їх вже здали в експлуатацію. Зараз будують шостий будинок, найбільший. Він налічуватиме шість під’їздів.

Біля готових будинків подбали про якісний благоустрій. Тут є сучасний дитячий майданчик з різноманітними гірками та ігровими комплексами, є й продуктові магазини. Усю територію обгородили та створили паркомісця для кожного мешканця житлового комплексу.

Великий паркан відділяє територію, де ще проводять будівельні роботи, від будинків, де вже живуть мешканці. Дітям показали, як виглядають «голі» стіни на початку будівництва та якими гарними вони стають після завершення усіх робіт.




Працівниця відділу продажів будівельної компанії «Інвестор» Олена розповіла, що до них звернулись із дитячого садочка «ТікТак» з проханням влаштувати екскурсію на будівництво для дітей.

«Ми охоче погодились на таке прохання і одразу запропонували для відвідин ЖК «Супернова», бо дітки тут можуть побачити різні етапи будівництва, від того, як споруджують фундамент і мурують стіни до готових будинків, де вже мешкають люди», – розповіла Олена.

Під час екскурсії дітям також показали великі будівельні крани та розповіли про робітників, що там працюють і їхню роботу.

Варто відзначити, що діти були в щирому захваті від такої екскурсії та із зацікавленням слухали усе, що їм розповідали. А ще, звісно ж, їм шалено сподобався дитячий майданчик, де кожен знайшов собі забавку до смаку.





Мама одного з відвідувачів екскурсії на території ЖК «Супернова» Анна розповіла, що для дітей це дуже потрібна і пізнавальна екскурсія.

«Ця екскурсія – гарний спосіб розповісти діткам про професію будівельника. Дітям завжди треба щось нове та цікаве, а побачити процес створення будинків і території навколо на власні очі для них – те, що треба. Також аби знали про нові, гарні, сучасні будинки із такими великими дитячими майданчиками. Аби діти змалечку бачили як гарно можна жити», – розповіла Анна.

Дітям така екскурсія сподобалась. На завершення працівниці будівельної компанії «Інвестор» подарували своїм уважним слухачам іграшки.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.