Вперше в Україні криптобіржа та мобільний оператор оголосили колаборацію

Вперше в Україні криптобіржа та мобільний оператор оголосили колаборацію
Одна з найбільших криптовалютних бірж у світі WhiteBIT уклала партнерську угоду з українським мобільним оператором lifecell. Співпраця двох компаній такого роду стала першою в Україні.

Про це, як повідомляє кореспондент OBOZREVATEL, заявив засновник та генеральний директор криптобіржі WhiteBIT Володимир Носов. Оголошення було зроблено ним на заході BlockchainUA 2021, що відбувся 3 листопада у Києві.

"Ми об'єднуємося з компанією lifecell – це на сьогодні 9,5 млн клієнтів. Це перша у світі колаборація комунікаційної та криптовалютної компаній. Ми об'єднуємося, щоб дати цілу низку інноваційних продуктів від двох трастових великих представників абсолютно різних секторів (бізнесу)", – сказав Носов.

Подробиці майбутнього партнерства будуть викладені у "дорожній карті", яку опублікують найближчим часом. Розкривати їхній зміст очільник WhiteBIT не став.

"Наше ключове завдання – давати ринку не якісь банальні продукти, на кшталт "купити крипту". Ми будемо запускати з life (назва lifecell до ребрендингу. – Ред.) продукти, які будуть інноваційними в рамках усієї планети загалом", - додав Володимир Носов. Він висловив сподівання на подальшу співпрацю і з материнською компанією lifecell – турецькою turkcell.

Бізнесмен зазначив, що команди двох компаній працюють над тим, щоб українці отримали доступ до криптогаманців та бірж, а також "цілої низки інструментів, яких на сьогодні не існує". Також він назвав кілька причин, чому як партнер був обраний саме компанія lifecell:

-це найпередовіший гравець на українському ринку комунікацій;

-це дочірня компанія турецької turkcell, яка сукупно обслуговує 70 млн клієнтів;

-з перших зустрічей представники двох компаній порозумілися.

Криптобіржа WhiteBIT

WhiteBIT – велика європейська криптовалютна біржа, яка вийшла на ринок у 2018 році і вже досить впевнено почувається у цій сфері. За цей час кількість її користувачів перевищила 1 мільйон, а у квітні 2021 року було опрацьовано перші 500 тисяч транзакцій.

На майданчику підтримуються понад 200 різних активів та 400+ торгових пар із криптовалютою та фіатом. Також є власна децентралізована біржа – WhiteSwap.

Згідно з даними сервісу CoinMarketCap, WhiteBIT входить до ТОП-50 найбільших криптомайданчиків світу за обсягом торгів. Також вона знаходиться у ТОП-40 – за показником надійності рейтингу CoinGecko.

Що таке BlockchainUA 2021?

BlockchainUA 2021 – десята за рахунком міжнародна конференція, організована експертним центром Distributed Lad. Захід традиційно збирає найсильнішу блокчейну спільноту України та Європи.

Основні теми: технологія блокчейн, децентралізовані технології, цифрова трансформація, штучний інтелект, кібербезпека, інтернет речей, CBDC (цифрова валюта центрального банку), Blockchain & Fintech development

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вперше в Україні криптобіржа та мобільний оператор оголосили колаборацію
03 листопад, 2021, 20:40