На Волині вандали поглумилися над могилами. ФОТО

На Волині вандали поглумилися над могилами. ФОТО
У Володимирі невідомі вчинили наругу над могилами на Ладомирському кладовищі.

Про це написала Ganna Doskoch у спільноті ВолодимирІнфо.

"Сьогодні мій чоловік поїхав прибрати могили родичів на Ладомирському кладовищі і був просто шокований від побаченого: на могилах однієї родини поруч, які завжди були доглянуті, вчинений акт вандалізму.

Ймовірно, відбулося це протягом останніх кількох діб. Недалеко від іншої могили родичів просто звалений пам'ятник на старенькій дитячій могилі. Кладовище велике - думаю, що є ще й інші постраждалі поховання.

На фото видно, що понищені могили досить скромні, без оздоблень металами. Чим керуються ті нелюди, які руйнують місця спочинку померлих: бажанням вкрасти і продати метал, збоченою психікою чи окультною одержимістю?!

І головне питання: хто повинен нести відповідальність, відшкодовувати збитки, відновлювати зруйновані надмогильні плити?!", -йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слабенькі закони, до таких неадекватів і їх батьків ,Ураїнця можна виховати і налякати такими непомірними штрафами ,щоб залишився без даху над головою і жерти немав що ,і не тільки вандалів ,а й придурків на дорогах ,якеих великий %.Така нація ,а ще рахують себе Європейцями -дичина .
Відповісти