Дитину, яку ледве не зарізала матір у Луцьку, прооперували

Дитину, яку ледве не зарізала матір у Луцьку, прооперували
Однорічну дівчинку, якій кількох колото-різаних ран завдала рідна матір у Луцьку, прооперували. Дитина перебуває в реанімаційному відділенні. Її стан медики оцінюють як важкий.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства Ігор Дородних, учора дитину прооперували.

«Дитина в реанімації, стан дитини важкий. Лікується», – сказав Ігор Дородних.

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася в ніч проти 2 листопада в квартирі однієї з багатоповерхівок на проспекті Молоді в Луцьку. Лучанка порізала себе та доньку віком 1 рік та 10 місяців.

Зі слів сусідів, чоловік постраждалої з другою донькою спав в іншій кімнаті, але раптом вночі почув стогін. Коли ввійшов у кімнату, то побачив закривавлених дружину та доньку, тож викликав поліцію.

У квартирі, де трапився інцидент, знайшли передсмертну записку. В ній жінка зізнається, що скоїла все сама і не знає, що з нею діється. Жінка також попросила прощення й додала, що любить усіх.

Зі слів генеральної директорки Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства Ірини Горавської, до лікарні дитина поступила у вкрай важкому стані, з ножовими пораненнями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.