Три нові дерева замість одного зрізаного: ініціатива мера Ковеля

Три нові дерева замість одного зрізаного: ініціатива мера Ковеля
Мер Ковеля Ігор Чайка ініціює висадку більшої кількості дерев.

Таку ініціативу міський голова Ковеля Ігор Чайка озвучив сьогодні під час засідання робочої групи з формування бюджету Ковельської громади на 2022-2024 роки.

У міській раді порахували, що протягом 2021 року висаджували більше дерев, ніж зносили: наприклад, знесли 308, з них 136 — на водосховищі. Натомість висадили 420. І 120 дерев посадило КП «Добробут».

«Але суттєвий внесок в озеленення міста внесли активісти міста, - коментує Ігор Чайка на своїй сторінці в мережі Фейсбук. - Так, 20 павловній висадили у парку Шевченка та набережній разом із ковельськими союзянками, 150 сакур і кленів у місті з`явилися завдяки старанням соціально орієнтованого підприємця, члена виконкому Романа Дідицького.

130 дерев висадили депутати міської ради: Клімук Вадим, Мілінчук Андрій, Шворак Роман, Миронюк Андрій, і також активні ковельчани: Райчук Олена, Бірук Олена і Бірук Анна, Воробей Тетяна, колега, начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Юрій Кондратович».

Міський голова каже, що надалі в місті триватиме благоустрій, ті чи інші дерева в межах реалізації проєктів - зноситимуть.

«Тому хотів би, аби нових дерев з`являлося втричі більше! Умовно — триста знесли — тисячу посадили. Надіюсь, що депутати підтримають цю ініціативу, і ми передбачимо кошти на її реалізацію уже в наступному році» , - резюмує Ігор Чайка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Три нові дерева замість одного зрізаного: ініціатива мера Ковеля
04 листопад, 2021, 15:50