Як відкрити нові можливості для бізнесу за допомогою реклами в інтернеті*

Сьогодні одним із найпопулярніших способів залучення клієнтів є реклама в пошуковій мережі. Вона приваблює комерційні організації та інші структури насамперед своєю ціною. Вигода полягає в тому, що замовник платить лише за отриманий результат – конкретну цільову дію споживача. До того ж можна налаштувати показ об'яв лише для тих користувачів, кому буде цікавий товар або послуга. Ще одна перевага контекстної реклами — можливість постійного контролю за зміною показників із подальшим коригуванням.


Чому варто звернутися до професіоналів для налаштування реклами


На перший погляд може здатися, що налаштувати рекламні кампанії в кабінеті Google Ads може кожен, достатньо дотримуватися підказок пошукової системи. Але це тільки простота, що здається. Не маючи досвіду, рекламодавець може не врахувати багато нюансів, і тоді вкладені гроші не принесуть належного ефекту.

• Проаналізують нішу, в якій працює клієнт, і запропонують найефективнішу стратегію;

• регулярно відстежуватимуть зміни в налаштуваннях пошукової системи;

• протестують аудиторії та стратегії, оптимізують оголошення для отримання максимально високого результату.

У ході ведення проекту SEO-агентства готові запропонувати докладні звіти про виконану роботу та результативність кампаній. Так що контекстна реклама Google, налаштована професіоналами, допоможе просуванню вашого бізнесу.


Нові напрямки просування в інтернеті


Окрім просування у пошуку, сьогодні стала дуже популярною реклама на YouTube. Хтось може стверджувати, що це надто трудомістке, але вкладення однозначно окупаються. Це пояснюється тим, що глядачі набагато сприйнятливіші, коли вони дивляться відео. Візуальна та аудіоінформація, що переглядається одночасно, легше запам'ятовується.

Фахівці, які займаються цим напрямком, розкажуть про формати відеореклами та допоможуть налаштувати кампанії на YouTube, щоб унеможливити нецільові покази. Серед найпопулярніших типів реклами на цьому відеохостингу називають:

• Оголошення In-Stream, які видно зацікавленій особі, до або під час показу іншого відео на YouTube;

• Оголошення Discovery. Такий варіант з'являється у результатах пошуку YouTube поряд з іншими тематичними відео.

YouTube відкриває нові можливості для рекламодавця, дозволяє швидко розкрутити власний бренд, покращити репутацію компанії.
Digital-агентства пропонують своїм клієнтам настроїти демонстрацію оголошень. Про ці пропозиції варто дізнатися докладніше, оскільки фахівці виконають такі роботи:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Помер учасник АТО з Волині
01 листопад, 2021, 16:48
Як відкрити нові можливості для бізнесу за допомогою реклами в інтернеті*
01 листопад, 2021, 16:07