З луцької автостанції скасували автобусні рейси у кількох напрямках

З луцької автостанції скасували автобусні рейси у кількох напрямках
З луцької автостанції № 1 не вийшли в рейс міжобласні автобуси 4 листопада, у напрямку міст Вінниця та Івано-Франківськ.

Про це Суспільному розповів старший диспетчер автостанції Віталій Бондарчук.

За різних обставин у середу, 3 листопада, з автостації в Луцьку не виїхало 119 автобусів, а до Луцька не доїхали 28 автобусів. Також 3 листопада, зі слів Віталія Бондарчука, зірвалася частина рейсів на місто Тернопіль: "Було виконано тільки два рейси з восьми. Багато рейсів закорочує: Ужгород їздить до Львова".

Через посилення карантинних обмежень для пасажирських перевезень за останні два тижні кількість пасажирів на автостанціях у Луцьку зменшилась удвічі, – зазначив старший диспетчер Віталій Бондарчук.

З його слів, найімовірніше це пов’язано з набуттям чинності постанови Кабміну щодо нових правил перевезень на час карантину.

Сертифікат про вакцинацію перевіряв водій перед посадкою, – розповіла пасажирка автобуса міжобласного сполучення Ковель – Тернопіль Валентина. Жінка говорить: має документ в електронному варіанті.

Працівники автостанції в Луцьку не перевіряють у пасажирів наявність паспортів вакцинації. Касирка Тетяна Боярчук каже: це не входить до її обов’язків.

"Робота як була, так і лишається. Я не зобов’язана питати людей про паспорт вакцинації. Їхні довідки. Я просто продаю квиточки", – говорить жінка.

Приїхав до Луцька з Рівного Андрій Іллюк. Зі слів чоловіка, про можливу перевірку документів попередив водій автобуса.

"Водій відразу, коли я сідав, попередив, що можуть зупинити та будуть перевіряти. Я сказав, що в мене є. Але багато людей обурювалися і не сідали на маршрут, тому що можна отримати штраф", – розповів пасажир автобуса.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хаха,а шо вони думали,шо всіх як стадо баранів піде вакцинуватися
Відповісти
Останні новини
З луцької автостанції скасували автобусні рейси у кількох напрямках
04 листопад, 2021, 19:43