Відмінені рейси і скасований маршрут: на луцькій автостанції низький пасажиропотік. ВІДЕО

Відмінені рейси і скасований маршрут: на луцькій автостанції низький пасажиропотік. ВІДЕО
На Луцькій автостанції спостерігають рекордно-низький пасажиропотік через нові правила перевезень невакцинованих пасажирів.

Про це повідомляє ІА Конкурент.

Як каже начальник автовокзалу Ігор Модла – після рішення кабінету міністрів про міжобласне перевезення лише вакцинованих пасажирів вже з’явились негативні наслідки. Скорочена кількість рейсів, та і зовсім - скасований маршрут.

Нині перевезення здійснюються в плановому режимі за виключення відправлення таких міжобласних сполучень як Луцьк-Вінниця, він не здійснює перевезень. Далі скорочена кількість перевезень на маршруті Луцьк-Ужгород який щоденно виконувався, а зараз лише 3 дні на тиждень. І автобус Луцьк-Буковель здійснює перевезення тільки до Львова.

Зменшили й кількість рейсових автобусів. До прикладу, раніше до Львова з Луцької автостанції їздило понад 20 автобусів, а тепер – їх залишилось усього 6.

«Пасажиропотік на ці маршрути він і так був не потужний, кількість пасажирів обмежена. А тепер додались ще ці обмеження протиепідеміологічні і настільки впав пасажиропотік на цих рейсах. Ну ви самі розумієте – немає економічної доцільності в цих перевезеннях коли автобус напівпорожній поїде», – зазначає начальник автовокзалу.

Перевізник Михайло Яцишин каже – вже багато років працює у цій сфері. Загалом, його автобуси здійснюють рейси чи не по всій Україні: Рівне, Львів, Тернопіль, Вінниця тощо. Та тепер – кількість рейсових автобусів доводиться переглядати та зменшувати.

«Ситуація плачевна, і в першу черга плачевна не лише для перевізників, а в першу чергу ситуація плачевна для законослухняних громадян пасажирів», – додав перевізник.

Тож на автостанції кажуть – фактично потік рейсових автобусів на міжобласному трафіку зупинився. Єдиний вихід - усім пасажирам мати при собі ковід-сертифікат про вакцинацію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таким перевізникам між селами і то з натяжкою можна дозволяти перевезення здійснювати.
Автобуси лайно, беруть готівку, ще й персонал забезпечити тестами не можуть, якщо дикуни-водії не хочуть щепитися.
Відповісти
Ви не перевізників питайте, а поцікавтесь у хворих ковідних лікарень та їх рідних! Перевізники лише про прибутки свої думають, а на все інше їм наср@ти!
Відповісти
перевезенням каюк. і автобусним, і залізниці.
про наслідки цього безумства можна лише здогадуватись. ковідоупороті, будете пересуватись волами. або віслюками. тобто один на одному.
Відповісти
Иван! Биометрия и вакцина это чип в твое тело и верная Смерть!
Відповісти
Правильно, правильно люди роблять. Ігнорте і далі ці дурні правила...Хай тим хто придумав таку дурь повилазить. Знущаються з людей як тільки можуть. Жодна з тих вакцин не пройшла повного клінічного дослідження на безпечність, жоден лікар чи страхова навіть за гроші не згодиться відповісти за наслідки, держава навіть з виробника зняла таку відповідальність, тому водії - це не дикуни, а люди які думають головою. Як казала моя знайома пішла одна з імунодефіцитом сзчепилася бо боялася обмежень, так потім до цієї біди нажила ще й псоріаз ...хто буде відповідати то за наслідки ? Молодий хлопчина 19 років помер в день щеплення хто буде відповідати за наслідки ??? І це ж не всі ще люди...Влада ніколи не визнає що це пов'язано з прививкою...Ваше життя лише у Ваших руках.
Відповісти
Коли трохи до свідомості прийдете, то може тоді краще жити будете, а допоки вам і 30 років все на смітник :(((
Відповісти
Влада клоуна зе за крок від голоду, холоду, хаосу в Україні. Може знову його, зе, виберете?
Відповісти
люде непсихуйте дайте Володимиру Олександровичу побороти олігархів вайцмана посадити відібрати в него приватбанк а коломойського відпустити бо він знає як взяти в путіна гроші і буда всим нам на пенсії все буде добре гірше небуде
Відповісти
Наш нарід здатний терпіти по 700 смертей від корони щодня, але ми не дамо померти ще одній людині від побічних ефектів щеплення. Ми сильні, ми переможемо
Відповісти
Останні новини
Відмінені рейси і скасований маршрут: на луцькій автостанції низький пасажиропотік. ВІДЕО
06 листопад, 2021, 05:27