Ексочільниця МОЗ розповіла, за яких умов карантин затягнеться на три-чотири роки

Ексочільниця МОЗ розповіла, за яких умов карантин затягнеться на три-чотири роки
Головним завданням зараз є вакцинація не менше 75% населення України, інакше на нас чекає кілька років карантину.

Під час запровадження "червоних" зон в областях України вакцинація у цих регіонах прискорилася. Однак, якщо темп імунізації буде зменшений, то карантин затягнеться ще на три-чотири роки. Про це заявила екс-міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька в ефірі "Україна 24", - пише Кореспондент.

На її думку, головним завданням зараз є вакцинація щонайменше 75% населення.

Якщо ж українці відмовлятимуться від вакцинації проти коронавірусу, то в найближчі кілька років у країні періодично вводитимуться локдауни.

"...І тоді всі повинні розуміти, що з масками, карантинними обмеженнями, локдаунами, онлайн-навчанням, ми залишимося на наступні три-чотири роки, а може й п'ять", - сказала колишня глава МОЗ.

У НПУ пояснили, чому перевіряють COVID-сертифікати

Додамо, що профспілка працівників освіти та науки звернулася до Кабінету міністрів із проханням не усувати від роботи невакцинованих вчителів, а дати їм ще місяць для проведення вакцинації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За офіційними даними вакцинація не вберігає від ризику захворіти. А поки є хворі - буде карантин. Але вакцинація потрібна, бо вона береже від ускладнень. Але в ковідних госпіталях повно вакцинованих тяжкохворих. А ми віримо державі. І будемо далі вірити і робити все, що скажуть.
Відповісти
Не вакцинувати, а "провести клінічні випробування препарату" на 75 відсотках населення, відбираючи в людей гарантовані конституцією права. Якби не ті "препарати", не було б у нас стільки хворих і померлих щодня. Ви такими статтями просуваєте ідеї тих божевільних покидьків у владі, які влаштували геноцид власного народу. Люди починають розуміти, що відбувається насправді і перестають вам, проплаченим брехунам, вірити.
Відповісти