Квартира у кредит на етапі будівництва – реальність у «Dream Town»*

Квартира у кредит на етапі будівництва – реальність у  «Dream Town»*
Напевно, кожна людина, яка платить орендну плату за квартиру або спільно проживає з родичами, періодично задумується про власне житло.

Жити у власній оселі зручніше та приємніше, ніж роками орендувати чуже житло. Є багато плюсів та острахів при довгостроковому кредитуванню, але при підрахунку цифри говорять таке: щомісячні витрати на оренду квартири та місячні платежі по довгостроковому кредиту від банку – практично однакові. А результат чудовий: таким чином ви маєте свій дім.

У середньому банки видають кредит на термін до 20 років, хоча можна виплачувати і у коротші терміни. Що стосується першого внеску, то для отримання житла він зазвичай необхідний і в середньому становить 30-35% вартості квартири.

Ставки на іпотеку дуже відрізняються, залежно від обраної програми: є варіанти банківських кредитів для молодих сімей, «Державна іпотека під 7% річних» тощо. Також часто відсоткова ставка змінюється залежно від кількості років кредитування.

Якщо ви вирішили інвестувати в себе, у «Dream Town» є хороша можливість взяти у кредит квартиру від банку на етапі будівництва.


Переваги такого рішення:

1. Ви маєте великий вибір: метражів, планувань, виглядів з вікна. Є можливість реалізувати свою мрію без компромісів.

2. Це вигідніше. Ціна за квадратний метр на перших етапах будівництва значно нижча ніж у готовому будинку. З досвіду забудовників – різниця сягає 20-30%.

3. Надійність забудовника. У житловому кварталі за три роки будівництва уже здані 2 будинки, готовність ще одного – 99% та активно будують ще три будинки. Всього у «Dream Town» буде сім 10-поверхових будинків.

«Dream Town» – це сучасний квартал з власним дитячим садочком, красивим благоустроєм та підземними паркінгами.

Комплекс розташований у комфортному для проживання районі міста. Всі будинки – енергоощадні. Система фасаду передбачає поєднання двох утеплювальних матеріалів, що добре утримують тепло та забезпечують хорошу шумоізоляцію. Мешканці будуть милуватися краєвидами з панорамних вікон. Тепло та затишок забезпечить індивідуальне опалення.

Щоб зробити розрахунок розміру кредиту, варто прийти у консультаційний центр «Dream Town» (вул. Привокзальна, 10 А, тел. 067 448 27 27), обрати варіант квартири, який найбільше сподобався, дізнатися площу та актуальну ціну за квадратний метр. У консультаційному центрі вам порадять банк, де допоможуть точно розрахувати суму коштів, які необхідно внести та розмір щомісячних платежів.

Не чекайте, втілюйте свої мрії зараз!

https://dream-town.com.ua/, https://euroholding.net.ua/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.