Політик Жириновський назвав Крим, Донбас і Харків російськими землями

Політик Жириновський назвав Крим, Донбас і Харків російськими землями
Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський назвав деякі українські міста російськими землями і заявив, що російську мову в Україні щемлять.

Про це він заявив в ефірі інформаційного каналу «Росія 24», пише Українська правда.

На думку російського політика, Харків, Донбас і Крим - це землі Росії.

«Що робить фракція ЛДПР? Ми не ратифікували угоду з Україною. 98-й рік - угода про дружбу (так звана «Велика угода»), і роки три тому - у Харкові підписану угоду. Ми ж бачимо: Україна порушувала, і буде їх порушувати. Те ж саме - з Білорусією. Ось тому у ЛДПР - найбільш чітка позиція» , - підкреслив Жириновський.

«Ми, звичайно, хочемо якомога кращих відносин. Хочемо дружити з усіма. Ми стоїмо на повазі. Але якщо вони перші починають? Ми ж повинні відповісти?» - сказав він.

«А щоб вони не починали, у них не повинно бути правових підстав. Донбас - це Росія, Крим - це Росія. То Петро I дарує вподобаному воєводі поруч з Харковом місто... Що ти робиш! Харків - російське місто! Потім Сталін Донбас віддає! Хлопці, беріть! Що йому, грузину, шкода руської землі? Потім Хрущов - візьміть Крим! Що це таке? Що це за політика?» - обурився Жириновський.

«І зараз мільйони росіян повинні вчити дітей українською мовою, всі вузи переходять на українську мову... Скрізь звужується сфера російської мови! За що?! За що російський народ повинен позбавляти себе мови? Рідної культури? Все зробили комуністи», - додав глава ЛДПР.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну Жирік, ти реально дебіл!
Відповісти
Жирік давай дамой стіна плаче за тобою !!!
Відповісти
Москва - це Українське місто, Санкт-Петербург - це Українське місто.
Відповісти
мОСкалик забув з чиєї ширінки кормиться
Відповісти
Багато на себе бере...
Відповісти
Ну назвав, ну й що? Я теж назву Кубань, Курщину, Вороніжщину, пів-Брянщини українським землями. Забагато уваги й честі цьому блазню. Йому вистачить 2х1х2. До речі де Вітрянка? - Отож бо й воно, у цього обрізанця така ж доля.
Відповісти
Никакой «Украины» и «украинцев», и правда, не существует. Вот украинская мова есть, Украина как государство тоже есть, есть украинская идея, жовто-блакытный флаг, трезуб, Бандера с Петлюрой и Мазепой, «Кобзарь» Шевченко, украинский национализм и украинская литература есть, а народа такого нет и никогда не было. Возможно его появление в будущем - при определенных условиях...
На территории современной Украины в настоящий момент проживает четыре большие группы населения. Первая – русские . Вторая группа – русские, впавшие в ересь украинства. Третья – галичане, впавшие в ересь украинства (можно говорить шире – «западенцы» или «западные украинцы», среди которых помимо галичан есть волыняне и буковинцы). Четвертая группа – крестьяне Центральной и Юго-Восточной Украины, впавшие в ересь украинства.
Відповісти
так -так застрочив кулемет...далі буде
Відповісти
А оно, такі-Да...
Відповісти
ілі кунанович?адін в адін
Відповісти
О, какновічі обізвалися! Ти ще тут придурку? Їдь в свою Рассєю, там тобі місце, нема чого срати там, де живеш. Недобре тут - тікай звідси. А ми будем лад наводити, очищати землю від таких мерзенних створінь як ви, Сіманєнка, Януковічі, Азірові і тому подібна нечисть!
Відповісти
Якщо "Никакой «Украины» и «украинцев», и правда, не существует" то чого ж ти тут сидиш і читаєш українські новини українською мовою?
Відповісти
Крім заПУКров, ніхто ідею українсьтва не сприймає.
Україну приєднали до Галичині.
Треба все в зад повертати.
Відповісти
ну і що це міняє? жиріновськи сказав! да в нього слова вилітають разом зі слюнями зі швидкістю поноса.
антиреклама - теж реклама, нехай нагадує, що це українські землі, хто там що кому роздав - води багато збігло, ми сьогодні так живемо і воно наше.
он катя аляску америкосам продала - іди забери, а по дорозі курили япошкам не забудь віддати.
не вартий він уваги, балабол жидівський.
Відповісти
з нами.він парішає.казав так
Відповісти
2капитана2.Та ви,невігласе,ще й мудрствуете не знаючи елементарщини. Етнічні територіі праукраінців зародились 7000-8000років до Різдва Христового і обіймають територію від Вісли до Волги. Багато украінських земель знаходяться на територіі інших сучасних держав,але мова там залишилась автохтонного украінства, обрядовість і звичаі також. А з украінцями(аріями,скіфами,сарматами,антами,гунами,русичами)сусідували від нинішніх Калуги,Москви,Рязані і геть на північ угрофінскі народи(комі,чудь,вепсь,карели,фіни,ханти,мансі,ерзя іт.д.),які до слов'ян не мають жодних відношень. Щоб ви знало,що саме пращури украінців створили Шумерську державу,клинопис,календар з 5508 року до Різдва Христового. Мову укри удосконалювали тисячоліттями і створили до тоі мови ще й відповідний співочий апарат,і стало це ідентифікаційним кодом націі,захистом від чужаків,які не можуть освоіти з ітелектуально-розумових причи нашоі мови і цвенькають,як Азіров.А поняття ''Россія'',''русские''з'явились в першій половині 18ст.з наказу Петра1та його німецьких історіодряпів,а"русский язык'' за наказом Петра1 створили священники-викладачі Киево-Могилянськоі академіі начолі з Феофаном Прокоповичам на основі''Граматики'' Мелетія Смотрицького. Мовчи і диш. Туди напхали німецьких,татарських,угрофінських слів та мтюків от і вийшло... Украінці кажуть-тиждень(тижнитися,тяжко працювати),росіяни кажуть-неделя(нема діла,не роблять),украінці-раз на тиждень не роблять,а росіяни шість днів ні чорта не роблять, а потім ВОСКРЕСЕНЬЕ-тиць,а украінці один раз на рік воскресіння святкують. Ось яка біда з тою російською мовою.
Відповісти
Цікава річ-хто не знае своеі історіі,культури,національності,хто тато,мама і звідки вони родом,хто дідусі,бабусі,той ненавидить і інших,а людина,яка цікавиться історіею свого народу,близьких,культури,той і інших поважае. Як може еврей за батьком,який відмовився і від прізвища еврейського і від батька(саме так вчинив Вольфович),може толерантно ставитись до інших націй,іх територіальноі незалежності,культури,історіі. Та Жириновський манкурт,КеГеБешник,який вилизуе прощення за шпигунський провал у Туреччині перед владою і влаштовуе провокаціі,щоб кремлівці могли віслідковувати настроі росіян та інших народів і робити висновки,приймати рішення і діяти або очікувати. Вольфович добре знае територію украінців етнічну
,знае про територію держави Украіна,він знае,що нема ніяких''русских''. Він все знае,він навмисне провокуе. А від несвободи він казиться.Служби своіх псів не випускають-іх добре годують,дають погавкати,пестять,але свободи ім не бачити,іх закуток-рабство,вони яничари. А про що можна говорити з людиною,яка висловлюе чужі думки?
Відповісти
Цікаво,що провайдер гидоту,безграмотність,образи,фобіі пропускае,а професійні,з достовірними фактами коментарі викидае,То де ваша правда,істина????? Де да останні коментарі?
Відповісти
Останні новини
Політик Жириновський назвав Крим, Донбас і Харків російськими землями
31 серпень, 2013, 11:05