«Волинь» програла хмельницькому «Поділлю»

«Волинь» програла хмельницькому «Поділлю»
Луцька "Волинь" у гостьовому матчі не змогла здолати хмельницьке "Поділля".

Про це повідомляє пресслужба "хрестоносців".

Звітне протистояння наша команда розпочала у тому ж складі, що й попередній матч, а перші хвилини гри відзначилися деякою «розкачкою» від обох команд. У «Поділля» активністю відзначився наддосвідчений Олександр Воловик, який допоміг команді в атаці – зокрема, під час однієї з нагод Артур Рябов самовіддано кинувся під удар з меж штрафної площі від нашого екс-гравця Ігоря Карпенка.

«Волинь» відповідала активністю – утім, в одній з хороших контратак той-таки Воловик перервав останній пас Андрія Ляшенка на Сіаваша Хагназарі. Крім цього, декільком іншим атакам «хрестоносців» не вистачило хорошого останнього пасу, а Максим Сасовський ударом головою після кутового пробив повз рамку (а Богдану Кобзарю в тому моменті не вистачило якихось сантиметрів, аби на стійці підправити «кулястого» у ворота). А далі фактично з нічого прийшов гол господарів – після подачі Станіслава Мораренка та рикошету від нашого захисника м’яч завис над штрафною площею «Волині», а Володимир Савошко скористався непорозумінням Віталія Неділька та Максима Войтіховського і проштовхнув м’яч у ворота – 1:0. А на 39-й хвилині «Поділля» подвоїло рахунок – Мораренку вдався шедевральний удар з-за меж карної зони, і м’яч за недосяжною для воротаря траєкторією приземлився прямісінько у верхній кут наших воріт – 2:0…

У другому таймі «Хрестоносці» намагалися нав’язати суперникам свою гру, хоча перша нагода для голу одразу після відновлення гри була в господарів поля – Мораренко ледь не замкнув на дальній стійці простріл з правого флангу. Пізніше пристрілюватися по воротах «Поділля» почали уже волиняни, однак Євген Кучеренко піймав дальній удар нашого Олександра Кучеренка. А на 65-й хвилині «Волинь» забила гол – після подачі зі штрафного відзначився Максим Войтіховський. Утім, радості нашої команди завадив зафіксований офсайд – чергова помилка арбітражу на користь суперників нашої команди, адже, як показав повтор – гол був абсолютно чистим! «Хрестоносці» заволоділи ініціативою у грі, а Кобзар забив ще раз – щоправда, цього разу з реального положення поза грою. Волиняни не раз могли забивати під час навали на ворота господарів – одного разу після помилки Кучеренка на виході нікому не вдалося переправити м’яч у рамку з близької відстані, а на 86-й хвилині ударом з розвороту лише трохи не влучив у дальній кут воріт Войтіховський!

У підсумку, старання «Волині» так і не принесли плоди, а підопічні Альберта Шахова зазнали п’ятої поразки у сезоні – 0:2. Утім, розчаровуватися результатом ніколи – уже в неділю, 14 листопада, наші хлопці зіграють домашній поєдинок 18-го туру Першої ліги проти «Альянса».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.