7 парфумів Jimmy Choo, які стануть чудовим подарунком*

7 парфумів Jimmy Choo, які стануть чудовим подарунком*
Хвилювання та передчуття, які ми відчуваємо, коли створюємо образ з особливої ​​нагоди, безцінні. Ми ретельно вибираємо костюми чи сукні, найкраще взуття, розпорошуємо на шкіру вишуканий аромат. Jimmy Choo — провідний світовий бренд предметів розкоші з потужним грайливо-зухвалим духом. Він випромінює провокаційний та іскристий настрій, гідний супроводжувати нас на найгламурніших вечірках. Від культового дизайну взуття до розкішних запахів — усе пронизане естетикою, бездоганним смаком та ідеями високої моди. Такий подарунок нікого не залишить байдужим.

Неповторний стиль Jimmy Choo


Історія бренду розпочалася в 1990-х роках у лондонському Іст-Енді, в ательє шевця на ім’я Джиммі Чу. Він обслуговував відомих дизайнерів та створював взуття для впливових персон, зокрема для Діани, принцеси Уельської. У 1996 році ексредакторка британського Vogue Тамара Меллон помітила талант майстра та допомогла йому влаштуватися в Голівуді. Туфлі Джиммі Чу почали носити знамениті актриси для проходу червоною доріжкою.

Винятковий талант, модний дизайн та незвичайний крій залучили зовнішні інвестиції та принесли майстру всесвітню популярність. Сьогодні одяг, взуття та аксесуари бренду можна побачити на різних знаменитостях: від музикантів і акторів до глав держав і членів королівських сімей. Парфуми Jimmy Choo мають не менший успіх. Дебютна шипрово-фруктова композиція у текстурованому флаконі з муранського скла вийшла 2011 року та відкрила компанію з нової, ольфакторної сторони. Після неї з’явилося багато вдалих сучасних ароматів, які зможе оцінити як жінка, так і чоловік.


1. Illicit 2015
Чуттєвий та гіпнотичний квітковий аромат пробуджує емоції. Композиція втілює сміливість жінки, яка живе повним життям та насолоджується своєю чарівністю. Піраміда починається з нот імбиру та гіркого апельсина. У «серці» звучать витончений жасмин, флердоранж і ніжна троянда. Теплий медово-амбровий шлейф із тонами карамелі, сандала, ванілі та кашемірового дерева розкриває силу композиції. Архітектурний флакон в урбаністичному стилі — витвір мистецтва.

2. Man Intense 2016
Аромат відображає чоловічий світ Jimmy Choo: невимушений підхід і впевнений, відверто мужній стиль з увагою до витончених деталей, з бунтарським почуттям гумору. Початковий акорд піраміди охоплює ноти медової дині, мандарина та лаванди, які привносять неперевершену свіжість і чуттєвість. Герань, бадьорливий чорний перець і артемізія в «серці» зміцнюють базу з лабдануму, пачулів та мигдально-димних бобів тонка. Флакон повторює форму старовинної фляжки, а кришка прикрашена характерною брендовою обробкою під крокодилячу шкіру.

3. Man Ice 2017
Небезпечно заманливий та вишуканий деревно-фужерний аромат акцентує мужність, вроджену впевненість та невимушене ставлення до життя, яке визначає героя Jimmy Choo. Зіткана з нот цитрусів, фруктів, деревини та мускусу, композиція зачаровує глибиною, бунтарським настроєм та водночас протиставленою йому м’якістю.

4. Fever 2018
Східний гурманський аромат — манлива гра контрастів, де чуттєвість переплітається із гламуром. Композиція відкривається багатою та яскравою солодкістю сливи, доповненою свіжими акцентами лічі та тонкими гіркуватими тонами грейпфрута. Центральний акорд зачаровує поєднанням пудрового геліотропа, екзотичної ванільної орхідеї, ніжного жасмину та витонченого флердоранжа. У базовому акорді переплітаються відтінки вершкового сандала, лісового горіха, духмяної кави, бальзамічного бензоїну, ванілі та смажених бобів тонка. Цей дивовижний калейдоскоп надає аромату чуттєвості.

5. Tempting Rose 2020
Аромат, на створення якого авторів надихнула краса королеви квітів — неповторної троянди. Парфумована вода підкреслює жіночу красу, втілює манливий шарм. Звучання поєднує ніжні акорди свіжих троянд, оточені фруктовими нотами лічі та малини. Елегантний флакон виконаний у фірмовому стилі бренду — немов ексклюзивна коштовна прикраса.

6. Vanilla Love 2020
Східні гурманські парфуми оспівують жіночу таємничість, яскравість і ніжність у пряних, солодких і теплих акордах чуттєвої ванілі. Композицію збагачують кремова м’якість амбри та екзотичність пачулів. Неперевершений гранований флакон із золотистим полиском заслуговує на окрему увагу, він стане чудовою прикрасою на туалетному столику.

7. I Want Oud 2020
Східна деревна парфумована вода втілює орієнтальну самобутність, дарує загадковий шлейф, зітканий із багатих відтінків уда, пом’якшених нотою чуттєвої троянди. Це ідеально збалансований аромат, стриманий і водночас зухвалий. Яскравий сонячний флакон має вигляд ексклюзивної прикраси, заворожує переливами.

Парфумерія Jimmy Choo унікальна, має неповторне звучання та вишукане оформлення. Будь-який із перерахованих ароматів — гідний подарунок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
7 парфумів Jimmy Choo, які стануть чудовим подарунком*
07 листопад, 2021, 09:33