Дублі «Волині» – «Металурга» зіграли в нічию

Дублі «Волині» – «Металурга» зіграли в нічию
Дублі «Волині» та донецького «Металурга» видали яскраву та динамічну гру на «Підшипнику» і закінчили з рахунком 2:2.

Вже у перші сорок п’ять хвилин матчу глядачі побачили чотири голи, повідомляє прес-служба клубу.

Події на полі збурило вилучення капітана «Металурга» Білоуса. За мить до цього гості змарнували стовідсотковий шанс відкрити рахунок, коли не влучили у порожній кут із п’яти метрів після прострілу з лівого флангу атаки. У наступній же атаці «Волині» дістала право на кутовий.

М`яч заметався у штрафній, потрапив до Козьбана й Дмитро уже замахнувся вдарити, але був брутально збитий Білоусом – вилучення капітана гостей та пенальті. Його з другої спроби реалізував сам постраждалий – 1:0.

Уже у наступній атаці Дмитро міг робити дубль, але вийшовши сам на сам із Яшковим, переграти його не зумів. І «Волинь» отримала «зворотку», яку довелося зупиняти ціною пенальті.

Його реалізував Хамід Ясін – 1:1. Ба більше – гості у меншості забили ще раз. У «Волині» провалився правий фланг і центр захисту, пішов гострий пас в центр, на який відгукнувся той таки Ясін – 1:2.

Господарі збільшили швидкості, аби відігратися й моментів у них ще побільшало. Але тільки одного разу захист «Металурга» вдалося прорвати – атаку правим флангом розпочав Мемешев, навісив у центр штрафної, продовжив атаку Мельничук й Козьбан зіграв на добиванні у штрафній – 2:2.

У другому таймі «Волинь» обклала ворота донеччан з усіх флангів, але дуже часто спотикалася об оборону гостей за кілька метрів до штрафної. А коли траплялася нагода пробити, наші гравці атаки або не влучали по воротам, або ж перемудровували – давали зайвий пас, не беручи ініціативу у власні руки-ноги.

Найкращі моменти у другій половині гри згаяли Коблюк, Хомченко (Віктору залишалося влучити у кут з шести метрів після чудового проходу і прострілу Годованого), Парцванія і Щедрий. Гості у меншості зіграли на контратаках, але вони були менш небезпечними, ніж у першій половині гри. Тим не менше, один з лідерів чемпіонату молодіжних команд повіз додому один заліковий бал.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дублі «Волині» – «Металурга» зіграли в нічию
31 серпень, 2013, 18:04