На Волині хулігани влаштували побоїще та пограбували потерпілих: як їх покарали

На Волині хулігани влаштували побоїще та пограбували потерпілих: як їх покарали
На Волині засудили групу з чотирьох хуліганів, до складу якої входив уродженець Російської Федерації, за групову бійку, яку вони влаштували у Шацьку ще у 2017 році. Побоїще завершилося тяжкими тілесними ушкодженнями. Окрім того, потерпілих пограбували.

Вирок ухвалив Ратнівський районний суд Волинської області 2 листопада, пише ІА «Конкурент».

Як вбачається із вироку, четверо чоловіків 19 червня 2017 року відпочивали в урочищі Гряда селища Шацьк Ковельського району. О 3:30 ночі вони почали порушувати громадський порядок у кафе «Одіссей» та спровокували конфлікт з іншою компанією із чотирьох чоловіків. Пізніше чоловіки продовжили бійку на вулиці поряд з приміщенням кафе, потерпілих, які лежали на бруківці, добивали ногами.

Окрім того, під час бійки уродженець Росії зірвав із шиї одного із потерпілих золотого ланцюжка вартістю 31 200 гривень.

Інший учасник групи хуліганів підійшов до автомобіля «ЗАЗ Форза» та почав бити водія. Витягнув його із салону і продовжив завдавати удари. Після цього почав бити й машину, лишивши вм'ятини на кузові. Опісля зірвав шашку «Таксі» і почав бити нею по голові пасажира. А потім витягнув його із салону і почав бити руками.

Ще один учасник у приміщенні кафе ударив одного із потерпілих стільцем в обличчя. А також – ногою влучив в око, внаслідок чого у того істотно погіршився зір. Заподіяна травма відноситься до тяжких тілесних ушкоджень.

В іншого потерпілого один із нападників також зірвав золотого ланцюжка вартістю 27 302 гривні.

В суді лише двоє обвинувачених частково визнали свою вину та показали, що конфлікт розпочався із того, що хтось з іншої компанії штовхнув обвинуваченого біля барної стійки, коли той хотів зробити замовлення. Інші двоє обвинувачених зазначили, що участі у бійці в приміщенні бару не брали, а лише намагалися розборонити сторони, які розпочали бійку, на вулиці біля бару.

Втім, показання потерпілих, свідків та інші докази у справі підтверджували іншу версію подій.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіків винними та призначив їм покарання. Трьом із хуліганів призначили покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. Чоловікові, який завдав одному із потерпілих тяжкі тілесні ушкодження, присудили 5 років тюрми. Однак, всі четверо відбулися умовним покаранням з іспитовим строком.

Головне фото - ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині хулігани влаштували побоїще та пограбували потерпілих: як їх покарали
09 листопад, 2021, 18:06