Будівельні риштування: особливості конструкції*

Будівельні риштування: особливості конструкції*
Будь-які роботи, які виконують на висоті, ремонтні або монтажні, будівельні або оздоблювальні, потребують використання спеціальних конструкцій. Йдеться про будівельні риштування.

Громіздкі вироби, виготовлені з дерев'яних дощок, які можна побачити на будівельних майданчиках, у сучасному світі – це рідкість. Їх успішно замінили легкі металоконструкції, які відрізняються надійністю, зручністю та довговічністю.

Металеві риштування, що виробляють у заводських умовах, використовують у приватній сфері і в професійному будівництві.

Риштування будівельні пропонують на сайті компанії Укр-стандарт. Можна відвідати сайт та ознайомитися з асортиментом у каталозі товарів, зробити правильний вибір та оформити замовлення з швидкою, зручною та надійною доставкою.

Зателефонувавши, можна безкоштовно проконсультуватися з фахівцями, які роз'яснять всі питання, що виникли, і допоможуть зробити правильний вибір.

Будівельні ліси є тимчасовою конструкцією, виконаною з металевих елементів. Подібна конструкція відрізняється міцністю, вона надійна та легко збирається, розбирається.

Виробляють кілька типів будівельних риштувань: клинові або рамні, штирьові та хомутові. Також вони різняться і за типом з'єднання елементів між собою.

Найбільш поширені - ліси рамні - легкі, при цьому міцні, з великою площею опори, здатні витримувати суттєві навантаження, при цьому не деформуючись.

З позитивних характеристик слід виділити високу міцність та опорну здатність, а також простоту монтажу та демонтажу. Крім того, до списку слід додати універсальність використання та функціональність. А ще - зручність зберігання та перевезення. Багаторазове використання – ще одна важлива складова.

Будівельні риштування з металу служать довгі роки. Риштування виробництва Укр-стандарт можна використовувати при проведенні будівельних робіт на спорудах будь-якої конфігурації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Будівельні риштування: особливості конструкції*
10 листопад, 2021, 15:57