Луцькі депутати Яручик і Ткачук вітали першачків із Днем знань. ФОТО*

Луцькі депутати Яручик і Ткачук вітали першачків із Днем знань. ФОТО*
Депутати Луцької міської ради Микола Яручик і Євгеній Ткачук 1 вересня навідалися у школи свого виборчого округу, аби привітати дітей, батьків і вчителів із Днем знань.

Цього дня обранці громади побували на святкових лінійках у школах № 20 і № 24, а також передали свої вітання та подарунки гімназії № 14.

«Уже третій рік поспіль склалась гарна традиція приходити до вас у гості 1 вересня. Бажаю міцного здоров’я. Усім учням, учителям і батькам гарного, успішного року. І Божого благословення», – висловився Євгеній Ткачук під час свята у 20-й школі.

«Прийміть найщиріші привітання з гарним святом – Днем знань. Це свято переповнює позитивними емоціями. Я бажаю учням, а особливо першокласникам, хороших оцінок, батькам бажаю більше усмішок і добра», – додав Микола Яручик.

Як розповів директор школи Валентин Коляно, уже традиційно депутати вручають іменну одноразову стипендію найуспішнішому учневі школи за підсумками минулого навчального року.

Цього разу іменну стипендію отримала десятикласниця, голова учнівського самоврядування школи Христина Кононенко. Депутати впевнені: це гарний стимул для інших учнів та гідна винагорода для талановитої дитини.

Крім того, луцькі обранці під час урочистої лінійки вручили директору школи подарунок – оргтехніку.

«Величезна потреба у комп’ютерній техніці. Вимагають працювати з ліцензованим програмним забезпеченням. А воно дуже-дуже дороге. А загалом школа має багато потреб, але ми потрохи їх вирішуємо. Зокрема і з допомогою вельмишановних депутатів-меценатів», – розповів Валентин Коляно.

До слова, цьогоріч у 20-й школі – 94 першокласники, а загалом майже 800 учнів.

Євгеній Ткачук і Микола Яручик порадували подарунками і НВК-ліцей № 24. Цій школі теж подарували оргтехніку, а ще вручили грошовий сертифікат найкращому класу. За ці кошти діти поїдуть на екскурсію. Таку премію у цій школі теж вручають вже третій рік поспіль.

За словами директора школи-ліцею Юлії Гринчук, у нинішньому навчальному році тут навчатиметься 780 учнів, а до першого класу пішли 120 дітей. Це, каже вона, значно більше, ніж у минулі роки.

До слова, привітати учнів 24-ої школи прибув і заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев, який є випускником цієї школи.

А Луцьку гімназію №14 цього дня від імені депутатів вітав помічник Євгена Ткачука. Він передав вітання від обранців, а також подарунки.

Іменні стипендії у цій гімназії отримав учень 7(11)-Б класу Віталій Лагода. Він - переможець Всеукраїнської інтернет-олімпіади з біології, й, окрім того, має низку інших досягнень. Так, Віталій Лагода зайняв 2 місце у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з біології, 3 місце - в обласній олімпіаді з інформатики, 2 місце - в обласній Інтернет-олімпіаді з програмування, 2 місце - в обласному турнірі юних біологів, 2 місце - в міському турнірі юних винахідників і раціоналізаторів, а також 2 місце - у міських змаганнях з волейболу.

«Ми ваші депутати, ви нас обирали. Звертайтеся. Ми готові працювати з кожним будинком, з кожним під’їздом, з кожною сім’єю», – запевнили луцькі депутати батьків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Луцькі депутати Яручик і Ткачук вітали першачків із Днем знань. ФОТО*
02 вересень, 2013, 12:30