Новорічні вихідні 2022 року: коли українці зможуть відпочити

Новорічні вихідні 2022 року: коли українці зможуть відпочити
Новий рік подарує не лише новорічно-різдвяні святкування, але й велику кількость вихідних днів. Українці отримають цілих два вихідних вікенди замість одного святкового тижня.

Про це повідомляє ТСН.

Перший офіційний вихідний чекає українців на Різдво 25 грудня, яке припадає цього року на суботу. Тому вихідний переноситься на понеділок, 27 грудня. Щодо 24 грудня, то скоріш за все, буде скорочений робочий день. Можна буде піти додому на одну годину раніше.

1 січня вже нового року також припадає на суботу. Саме тому українці отримають цілі новорічні міні-канікули – 1, 2 та 3 січня. 31 грудня очікує скорочений робочий день. Тому можна сміливо планувати новорічну відпустку.

Різдво за юліанським календарем 2022 року припадає на п’ятницю. Тому усіх знову ж таки чекає святковий вікенд – 7, 8 і 9 січня 2022 року. А ось 10 січня доведеться вийти на роботу. 6 січня, в четвер, можна очікувати скороченого робочого дня.

Шкільні новорічні канікули за попередніми даними, повинні розпочатися 24 грудня і тривати до 10 січня. Проте карантинна ситуація в Україні може внести свої корективи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.