У місті на Волині за 2,3 млн збудують монумент захисникам України

У місті на Волині за 2,3 млн збудують монумент захисникам України
У Нововолинську збудують монумент Героям Майдану, учасникам АТО та захисникам України. Його облаштують на проспекті Дружби – на території наявного скверу між стадіоном «Шахтар» і Сквером ветеранів.

Про це йдеться на сайті Рrozorro.

Торги для пошуку виконавця робіт оголосило виробниче управління комунального господарства Нововолинської міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 18 листопада, а аукціон розпочнеться 19 листопада.

На спорудження монумента витратять до 2,3 мільйона гривень.

Роботи включатимуть демонтаж наявного покриття, улаштування нового покриття з бруківки, встановлення 18 дерев’яних лавок на металевому каркасі, улаштування пам’ятника, монтаж електрощитового обладнання, дев’яти світильників із кронштейном на опорах, монтаж світлодіодної стрічки, прокладання кабелів тощо.

Будівництво монумента Героям Майдану, учасникам АТО та захисникам України в Нововолинську хочуть закінчити до 31 грудня наступного року. Гарантійний строк на об’єкт становитиме 10 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КРАЩЕ ВІДДАЙТЕ ЦІ ГРОШІ НА РЕАБІЛІТАЦІЮ ВОЇНІВ ЯКІ ПРОЙШЛИ ГОРНИЛО АТО та сімей загиблих,навіщо зараз витрачати кошти на проек який в даний момент не стосується живих людей учасників цих подій.Вічна слава героям ,які загинули за Україну!Але в даний момент треба піклуватися за живих гороїв!
Відповісти
На медицину краще ! Або ж в освіту дітей.
Діти майбутнє
Відповісти