Волинянина, який збив священника у Луцьку, судили за напад на муніципалів. ВІДЕО

Волинянина, який збив священника у Луцьку, судили за напад на муніципалів. ВІДЕО
22-річний житель села Жидичин Роман Савич, який п’яним збив єпископа Олега Ведмеденка, минулоріч напав з газовим балончиком на працівників муніципальної варти Луцька.

Про це пише ІА Волинські новини.

Влітку 2020 року Роман Савич, в якого вилучили бідони з молоком за незаконну торгівлю, прийшов до будівлі департаменту та розпилив в очі працівникам газовий балончик.

Тоді йому призначили мінімальне покарання у вигляді трьох років обмеження волі, оскільки стаття передбачала від трьох до п’яти років обмеження, або ж навіть позбавлення волі. Він вирішив оскаржити вирок у Волинському апеляційному суді. Адвокат наполягав на тому, що балончик не міг спричинити хімічний опік очей. Втім, суд визнав цю відповідь необґрунтованою.

Нагадаємо, 14 листопада близько 22 години п’яний Роман Савич поблизу стадіону «Авангард», що у Луцьку, перевищив швидкість та вилетів на тротуар, де йшов відомий волинський єпископ, засновник та постійний ведучий Біблійної школи духовного вдосконалення Олег Ведмеденко.

У результаті зіткнення 60-річний пішохід отримав важкі травми: від удару у нього – травматична ампутація нижньої третини правої гомілки. Також роздроблений таз, травма легень, черепно-мозкова травма. Зі слів очевидців, удар був такої сили, що пішохода відкинуло майже на 20 метрів. Від отриманих травм він помер в лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянина, який збив священника у Луцьку, судили за напад на муніципалів. ВІДЕО
15 листопад, 2021, 09:54