Мер Ковеля пригрозив невакцинованим підприємцям жорсткими заходами: можуть закрити ринки

Мер Ковеля пригрозив невакцинованим підприємцям жорсткими заходами: можуть закрити ринки
Ковельський міський голова Ігор Чайка застеріг, якщо ситуація у місті лишиться без змін, карантинні вимоги – не дотримані, то заходи будуть жорсткими.

Про це він сьогодні, 15 листопада, написав на своїй сторінці у фейсбуці.

"Коли я відстоював права підприємців, щоб вони працювали в умовах «червоної» зони спершу хоча б з однією вакциною – то до сьогоднішнього дня був упевнений, що вони зрозуміють всю серйозність ситуації", - наголошує Ігор Чайка. - Для багатьох торгівля на ринку – єдиний дохід і спосіб прогодувати сім’ю. Однак ситуація не покращилась. Результатати рейдів робочих груп на Привокзальному та Брестському ринках такі: мало хто виконав умову про хоча б одну вакцинацію.

За його словами, у п’ятницю вакцинувалися близько 100 працівників сумарно з обох ринків, але на ринках працює не менше 1000 підприємців. Під час перевірки на Брестському ринку виявилося, що з 25 людей, з якими спілкувалася робоча група, лише 3 людини були з 1 дозою вакцини, інші – невакциновані.

"Тепер буде так: у якийсь із днів особисто вийду з робочою групою на ринки. Якщо ситуація лишається без змін, карантинні вимоги – не дотримані, заходи будуть жорсткими. Впритул до закриття ринків, як того й вимагає протокол засідань державної та регіональної комісій ТЕБ та НС", – попередив Ігор Чайка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мер Ковеля пригрозив невакцинованим підприємцям жорсткими заходами: можуть закрити ринки
15 листопад, 2021, 16:40