На Волині потребують допомоги двоє братів-сиріт

На Волині потребують допомоги двоє братів-сиріт
У селі Запуст Володимир-Волинського району живуть двоє братів – Роман та Андрій (36 та 34 роки), яким потрібна допомога.

Про це на своїй сторінці повідомила волонтерка Вікторія Пащенко.

Вони виховувались в спеціалізованій школі, мають інвалідність. У них немає ані рідних, ані документів, ані виплат від держави. 5 років тому у чоловіків згорів будинок й до сьогодні він перебуває в аварійному стані.

Хлопці працюють за кусень хліба по людських полях та хазяйствах. 20 років вони прожили без світла і тільки рік назад колишній місцевий депутат допоміг провести до хати електроенергію. Печі змайстрували самостійно. Немає зовсім постелі, аварійний стан хижини.

«Потрібно теплі речі ( шапки, куртки, штани, сведри, футболки, майки). Розмір взуття 45 і 47. Також планую купити теплі галоші, для двору і робіт, 2 ліжка, постіль, рушники, посуду, бритву, чоловічу білизну. Швабри, відра, тазіки. Подушки, одіяла, матраци. Продукти харчування. Це поки що найнеобхідніші речі і тільки початок!», – пише волонтерка.

Речі можна привезти на Північний ринок до Вікторії Пащенко, або ж надіслати фінансову допомогу на картку: 5375414129952106 у коментарях вказати «для дорослих дітей».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.